Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
spíš hnědý bezpečnostní trenýrky
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Tak jsou nabídky, který se neodmítají . Jestli budu mít cestu tímhle směrem, tak si určitě vzpomenu . Díky.M.Z. píše:Děkuji, tam fakt žádný kompromis není, čistá surovost. Si udělej výlet na projížďku.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Na Shellce sympatická paní: dělám tady 12 let, ale nic takového jsem ještě neviděla Venku zas chlapík co to je za auto? apod.
No, budí to zájem okolí.
No, budí to zájem okolí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Dávám velký bod za odvahu.Paráda.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- Lachende Bestien
- Letec
Zajímavá hračka, se kterou jistě na suchu pozávodíte kohokoliv.
Teď už jen pozor na bezpečnost provozu ohrožující stromy, které rostou riskantně v blízkosti silnic, hlavně v zatáčkách.
A ať přitahujete jen takovou pozornost, po jaké toužíte.
Jinak za mě by podobné silniční motokáře sedla spíš nějaká točivá 5-6-válcová atmosféra, i když by se mírně zvýšila hmotnost.
Edit. A jen pro zajímavost - jak vlastně zní ten dvoulitr se "závodním" výfukem - při přidání plynu připomíná vzlétající vrtulovou stíhačku z druhé světové a při ubrání oblažuje okolí explozemi?
Teď už jen pozor na bezpečnost provozu ohrožující stromy, které rostou riskantně v blízkosti silnic, hlavně v zatáčkách.
A ať přitahujete jen takovou pozornost, po jaké toužíte.
Jinak za mě by podobné silniční motokáře sedla spíš nějaká točivá 5-6-válcová atmosféra, i když by se mírně zvýšila hmotnost.
Edit. A jen pro zajímavost - jak vlastně zní ten dvoulitr se "závodním" výfukem - při přidání plynu připomíná vzlétající vrtulovou stíhačku z druhé světové a při ubrání oblažuje okolí explozemi?
dnes jsem poprve videl aston martin dbx, jak mi snad vsecky AM prijdou jako krasne auta, tak tohle je fakt obluda skareda, jeste to bylo v takove uplne svetle modre
Pravda vyděsí
To já bych se bál i o něco jiného, proč to nepřiznat Ale je to pěkný kousek, ať dělá radostctrl_j píše:To je krasa. Ja bych se s tim bal (o ridicak ).
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Bál bych se i jinak, proto klobouk dolů a přání hodně radostictrl_j píše:To je krasa. Ja bych se s tim bal (o ridicak ).
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
MZ: Gratulace! X-bow se me vzdycky hrozne libil, pokazdy kdyz pojedu tvoji casti CR tak budu met oci na stopkach, v beznym provozu sem nevidel jeste ani jeden
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i