Politický koutek
Re: Politický koutek
„Už mě strašně unavuje ta otázka, jestli si to můžeme dovolit nebo ne, nebo kde na to vezmeme.“
- Jana Malacova srpen 2020
- Jana Malacova srpen 2020
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zlod ... domaci_kop
Viděli jste tohle? To je jak ochotnický divadlo. Cítím strach a to se mi líbí
A k ODS:
https://www.mix24.cz/petr-fiala-dostal- ... -internetu
Viděli jste tohle? To je jak ochotnický divadlo. Cítím strach a to se mi líbí
A k ODS:
https://www.mix24.cz/petr-fiala-dostal- ... -internetu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak na to první nikdy nedostanu odvahu si to pustit. Fakt ne.
K ODS: No smutný, to ano. Ale očekávatelný. A je to fuk. Každá strana, která grýdýluje, je pro mne stejně nevolitelná.
K ODS: No smutný, to ano. Ale očekávatelný. A je to fuk. Každá strana, která grýdýluje, je pro mne stejně nevolitelná.
Dalnice, nebo rychlovlaky? -
https://twitter.com/zazasluhy/status/14 ... 7821768708
https://twitter.com/zazasluhy/status/14 ... 7821768708
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
naposledy kratce na navsteve v CR v roce 2018,
na jare mame mit par pracovnich cest do UK a taky konecne navsteva pobocky v CR(kvuli koronaci neustale oddalovana)...
jsem zvykly na ledasco, ale kam to Cesko smeruje?
na jare mame mit par pracovnich cest do UK a taky konecne navsteva pobocky v CR(kvuli koronaci neustale oddalovana)...
jsem zvykly na ledasco, ale kam to Cesko smeruje?
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Lachende Bestien
- Letec
@ctrl_j
Dík za ten odkaz na twatter, to jsou fakt perly hluboké životní moudrosti od těch zkorupovaných loutek typu Malá(pi)čové se Stroupnickým aj. profesionálních sedmilhářů.
"Hustá dvojka" No ty peacho... A ty primitivní vágní populistické žvásty jako "bojovat za lidi, co dělají VŠECHNO správně..." - za koho by ty loutky asi tak chtěly bojovat, když si nedokážou ani samy vydělat na živobytí a potřebují parazitovat na vybraných daních z práce druhých?
Pan hlídač na parkovišti to vrchnímu pomahači s chráničema Šlachtovi taky moc nevylepšil.
Úroveň cizopasníků v politice setrvale klesá - až na výjimky potvrzující platnost pravidla.
Už se léta úmyslně těmto informačním stokám vyhýbám, takže srážka s dnešní realitou předvolebních představení pro masy plná ubohé podbízivosti, trapnosti, hlouposti a nevkusu byla dosti tvrdá.
Nicméně přesto si po mnoha letech nejspíš ojediněle splním povinnost uvědomělého občana druhořadé kolonie a podělím se o svůj hlas s partou, která se jako jediná snaží prosadit užitečné změny po vzoru jednoho blízkého úspěšného státu, její členové nemají v kebuli piliny a míra populismu je velmi nízká.
@Jaggie
A kam byste asi tak čekal, že bude věčně přiožralý Chechostán směřovat, když většina chytrých a schopných lidí jako třeba vy uteče do zahraničí "za lepším"?
Dík za ten odkaz na twatter, to jsou fakt perly hluboké životní moudrosti od těch zkorupovaných loutek typu Malá(pi)čové se Stroupnickým aj. profesionálních sedmilhářů.
"Hustá dvojka" No ty peacho... A ty primitivní vágní populistické žvásty jako "bojovat za lidi, co dělají VŠECHNO správně..." - za koho by ty loutky asi tak chtěly bojovat, když si nedokážou ani samy vydělat na živobytí a potřebují parazitovat na vybraných daních z práce druhých?
Pan hlídač na parkovišti to vrchnímu pomahači s chráničema Šlachtovi taky moc nevylepšil.
Úroveň cizopasníků v politice setrvale klesá - až na výjimky potvrzující platnost pravidla.
Už se léta úmyslně těmto informačním stokám vyhýbám, takže srážka s dnešní realitou předvolebních představení pro masy plná ubohé podbízivosti, trapnosti, hlouposti a nevkusu byla dosti tvrdá.
Nicméně přesto si po mnoha letech nejspíš ojediněle splním povinnost uvědomělého občana druhořadé kolonie a podělím se o svůj hlas s partou, která se jako jediná snaží prosadit užitečné změny po vzoru jednoho blízkého úspěšného státu, její členové nemají v kebuli piliny a míra populismu je velmi nízká.
@Jaggie
A kam byste asi tak čekal, že bude věčně přiožralý Chechostán směřovat, když většina chytrých a schopných lidí jako třeba vy uteče do zahraničí "za lepším"?
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne čtv 16 zář 10:57, celkem upraveno 2 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten chlazený MOET bude muset ještě počkat„Zmíněná vyšetření nezjistila žádné onemocnění nebo jakékoliv jiné problémy, které by prezidenta republiky ohrožovaly na životě,“
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
k vedoucí úloze Agrofertu.Jaggie píše: ....ale kam to Cesko smeruje?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mohu dotaz borci? Když vidím kroužit tři letadla ve formaci a na flightradaru není vůbec nic,
tak se jedná o běžné standartní vojenské cvičení?
tak se jedná o běžné standartní vojenské cvičení?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)