Audi A4 Allroad 40TDI ze SWE
Re: Skladové auto do 1M bez DPH
220d docela jede, až překvapivě poté, co se ten motor zajede po tak 20t km, a obecně ty 9 stupňové převodovky Mercedesu jsou velké dobro. Ale ty auta s tímto motorem mají úplně nahovno podvozky, ani s 4matic to nedrží pořádně na silnici tak, jak bych si představoval...
(oproti tomu třeba ta někým vysmívaná Insignia GSi má lepší výkon a jede a podvozek sedí fantasticky, navíc za lepší cenu a s komplet výbavou...)
(oproti tomu třeba ta někým vysmívaná Insignia GSi má lepší výkon a jede a podvozek sedí fantasticky, navíc za lepší cenu a s komplet výbavou...)
Tak MB bývalo vždycky víc na jízdní komfort, BMW zase na sportovnější svezení (dnes už tolik neplatí) a Audi mixem všeho...
Akorát, že prémie už dnes třeba s lepšími modely korejců, je docela kvalitou podobná. U prémie už zůstala možnost hlavně možnost výkonnějších a vysoko objemových motorů (v Evropě, v US lepší motory mají i korejci).
Třeba to, že MB GLB s dvoulitrovým dieselem je skoro ve stejné výbavě za hodně podobné peníze jako Kodiaq je mazec.
V současné době je jako výhodná nabídka podle mě Lexus NX za 1mil s dph a třeba ještě větší Toyota Higlander po slevě za 1,1mil...
Akorát, že prémie už dnes třeba s lepšími modely korejců, je docela kvalitou podobná. U prémie už zůstala možnost hlavně možnost výkonnějších a vysoko objemových motorů (v Evropě, v US lepší motory mají i korejci).
Třeba to, že MB GLB s dvoulitrovým dieselem je skoro ve stejné výbavě za hodně podobné peníze jako Kodiaq je mazec.
V současné době je jako výhodná nabídka podle mě Lexus NX za 1mil s dph a třeba ještě větší Toyota Higlander po slevě za 1,1mil...
Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
Lexus NX za milion vč.DPH? Já tedy vidím 1,36mKč vč.DPH. A to je hodně za tak malé auto.
starý model je za 1m. ale kdo chce kupovat starý model
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Hledali jsme auto na firmu a byli jsme ten starý model NX projet. Pak už ho nikdo nechtěl. To auto má přes 2t, 200 koní a CVT, které se ani nepokouší o imitaci stupňů. Výsledkem je, že to řve jak na lesy, ale nehýbe se to. Lexus jsme zavrhli a hledáme v Německu skladovou X3 z programu premium selection.
Já jsem NX řídil jen chvíli a je pravda, že to auto je jízdně uděláno na jízdu pohodičku. Žádné sportovní ambice, spíše jen na poklidnou jízdu. Oni ale myslím, že tento typ aut stavějí záměrně. Zase tam je vysoká spolehlivost a kvalita materiálů.
Za rozumné peníze by se mě líbilo na svezení Stelvio. Celkově pěkné, dynamické auto. Spolehlivost nevím...
Jinak kdyby bylo více peněz tak Cayenne, nebo Macan
Za rozumné peníze by se mě líbilo na svezení Stelvio. Celkově pěkné, dynamické auto. Spolehlivost nevím...
Jinak kdyby bylo více peněz tak Cayenne, nebo Macan
Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
taky můžete zkusit tu Q5. je tam teď sleva přes 20%lambdamen píše:Hledali jsme auto na firmu a byli jsme ten starý model NX projet. Pak už ho nikdo nechtěl. To auto má přes 2t, 200 koní a CVT, které se ani nepokouší o imitaci stupňů. Výsledkem je, že to řve jak na lesy, ale nehýbe se to. Lexus jsme zavrhli a hledáme v Německu skladovou X3 z programu premium selection.
kámoš teď taky řeší auto a vybral si GLB 220d s nějakou výbavou navíc. ceníkovka asi 1340, sleva 00nic - asi 40tis, nevím přesně.
takže za 1300 ošklivý nejobyčejnější MB.
tak mu řikám, jestli nechce zkusit tu Q5. je to konkukrent GLC a ne GLB, a za tyhle prachy tam je silnější motor a lepší výbava.
Nechce o tom slyšet, prej je Q5 hnus a nějakej mechanik mu řek že MB je top a Audi shit.
tak sem kokot já, nebo je při stejný ceně lepší GLB než Q5?
takže za 1300 ošklivý nejobyčejnější MB.
tak mu řikám, jestli nechce zkusit tu Q5. je to konkukrent GLC a ne GLB, a za tyhle prachy tam je silnější motor a lepší výbava.
Nechce o tom slyšet, prej je Q5 hnus a nějakej mechanik mu řek že MB je top a Audi shit.
tak sem kokot já, nebo je při stejný ceně lepší GLB než Q5?
GLB je o kategorii horsi auto z myho pohledu, je to level X1, kodiaq, tiguan, atd..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
No, Kodiaq i Q5 měří +/- stejně 4.6m.
Stejně třeba jako novej Ford Kuga
A není příliš vzdálenej Hyundai Tucson.
Ve chvíli, kdy člověk bere 4válec "ledničku", je asi jedno, co vezme.
Kompletně vybavenej Tucson či Kuga je pod 1 mil Kč.
Do Audi či MB je důvod jít až s 6válcem.
Ale ve chvíli, kdy člověk trčí v koloně na dálnici, ocení spíše tu výbavu, adaptivní tempomat a super audio než o 2 válce víc.
Stejně třeba jako novej Ford Kuga
A není příliš vzdálenej Hyundai Tucson.
Ve chvíli, kdy člověk bere 4válec "ledničku", je asi jedno, co vezme.
Kompletně vybavenej Tucson či Kuga je pod 1 mil Kč.
Do Audi či MB je důvod jít až s 6válcem.
Ale ve chvíli, kdy člověk trčí v koloně na dálnici, ocení spíše tu výbavu, adaptivní tempomat a super audio než o 2 válce víc.