Já to mám naopak. Překousl bych všechno, ale design 7er E65 (nebo design a samu existenci X6) opravdu ne. Stvořit a hlavně pustit do prodeje něco takového po nádherné, tvarově téměř dokonalé E38, to fakt pokládám za ospravedlnitelný důvod k vraždě.pjanda píše:Design je to posledni, co bych BMW pri posunu v poslednich letech vycital
BMW Divize
Re: BMW Divize
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
ty mě s tou sedmou nepřestaneš rozčilovat... jak si někdy myslím, že máš vkus, tak tady jseš fakt prase
tedy pro neznalé (baumont a ...) nejhezčí velký sedan všech dob se jmenuje E65, ale protože to prďolové nemohli přežit, tak ji zprznili facelifty...
E38 byla dokonalá ukázka nudy...
tedy pro neznalé (baumont a ...) nejhezčí velký sedan všech dob se jmenuje E65, ale protože to prďolové nemohli přežit, tak ji zprznili facelifty...
Slow and serious
vasco s Hondamanem ti to odsouhlasí, pak padne něco o tom, že krásný design má Alfa Spider a né E65 a zase bude svět v rovnováze...KoPP píše:ty mě s tou sedmou nepřestaneš rozčilovat... jak si někdy myslím, že máš vkus, tak tady jseš fakt prase
Tak jsem dostal BAN na BMW fóru...
Borec prodává stříbrnou Z3c na hustokolech s nejistými 150tkm s "částečně vyplněnou serviskou", ošoupaným interiérem za necelé tři kila, tak tam někdo hodil odkaz na mobile.de, že takové kousky jsou o kilo levnější, načež se na něj sesypaly nadávky od prodejce a moderátorů, ať mu nekazí prodej, protože on tam má, narozdíl od toho z Německa, vrtané a drážkované kotouče a čiré blinkry... Což mě pobavilo a hned mi naložili ovoce...
Borec prodává stříbrnou Z3c na hustokolech s nejistými 150tkm s "částečně vyplněnou serviskou", ošoupaným interiérem za necelé tři kila, tak tam někdo hodil odkaz na mobile.de, že takové kousky jsou o kilo levnější, načež se na něj sesypaly nadávky od prodejce a moderátorů, ať mu nekazí prodej, protože on tam má, narozdíl od toho z Německa, vrtané a drážkované kotouče a čiré blinkry... Což mě pobavilo a hned mi naložili ovoce...
vasco: Dobře ti tak, rejpale jeden urejpanej
(Nic ve zlém... )
KoPP:
=>
(Nic ve zlém... )
KoPP:
=>
Naposledy upravil(a) beaumont dne úte 17 kvě 16:55, celkem upraveno 1 x.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
To je tak sexy, jak Fiat Multipla
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Vasco s KoPPem mají dobrý vkus
e65/66 je nádherné auto a nic na tom nezmění ani tucet Alfistů stavějící se na hlavu
e65/66 je nádherné auto a nic na tom nezmění ani tucet Alfistů stavějící se na hlavu
Naposledy upravil(a) HondaMan dne úte 17 kvě 17:57, celkem upraveno 1 x.
2.9T RWD
no vidíš prase to zabije a vypadá furt jako nová !
E65
tady se jasně projevuje, že z páprdů začalo BMW mířit k mladším ročníkům
ovšem, co předvádí teď ... asi další Bursíkova vlna aneb květinové děti jsou zpět.
ze předu světýlka, z boku profil, ze zádu lištička... kdybych byl ten auto, tak tuhle sedmu budu chtít na celý život, nestárne
E65
tady se jasně projevuje, že z páprdů začalo BMW mířit k mladším ročníkům
ovšem, co předvádí teď ... asi další Bursíkova vlna aneb květinové děti jsou zpět.
ze předu světýlka, z boku profil, ze zádu lištička... kdybych byl ten auto, tak tuhle sedmu budu chtít na celý život, nestárne
Naposledy upravil(a) KoPP dne úte 17 kvě 17:59, celkem upraveno 1 x.
Slow and serious