charger píše:Pokud nezáleží na penězích, tak například Evo. Za celou zimu mě ovšem paradoxně nejvíce pobavil starý Swift 4x4. Ta nízká hmotnost a jednoduchost skandinávských nadhozů je nej. Mám tu i jedno video ze začátku minulé zimy, místo natáčení jistě poznáš
kvuli necemu takovemu jsem si v zime koupil WRX. bohuzel prestalo snezit presne v okamziku, kdy jsem ho koupil a od te doby bylo sucho.
WRX mi přijde jako už dost velké a těžké, nicméně určitě s tím bude taky ukrutná zábava
pavproch píše:místo samozřejmě znám.... by mně nikdy nenapadlo, že se tam dá driftit....
Naštěstí to nenapadá ani místní policejní sbor, jinak je Tesla drift park již proslulá, střídáme to s kasárna ve Frenštátě. Večer je tam liduprázdno, nikoho tam člověk neruší, ideální místo....
Zdravím,
nepadnula tady jeste jedna zajimava volba o ktere do budoucna na zimu uvazuji a to jest:
Mazda 323 GTX (popr. GTR) - 1.8t - cca 185ps, 1250kg. Kdyz se da vetsi turbo a vycese se vyfuk, tak je z toho nesmysl.
Zabavna stara plechovka ale bez rámu bych se trochu bal : )
Mitsubishi: také uvažuji o tomto voze zánovní sporťák, servis za hubičku, spotřeba se dá udržet v rozumných mezích, a když bych sehnal nějaký lehne upravený kousek, tak image nepřekonatelná .) dobře, že má někdo podobný vkus jako já