Jednostopé okénko
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jednostopé okénko
Tak nakoniec to vyhral...
Duke 390, 2014, 15000km, po velkom servise a v stave fakt ako nova kupovana a servisovana tam kde mi ju teraz predali.
A dovod...jednoducho to rozhodla vaha...a velkost...a mrstnost, proste som si na to sadol a vedel, ze ano, toto je ono
Vsetko ostatne mi jednoducho prislo na moju telesnu stavbu a jazdecke zaciatocnictvo moc velke a mohutne
Duke 390, 2014, 15000km, po velkom servise a v stave fakt ako nova kupovana a servisovana tam kde mi ju teraz predali.
A dovod...jednoducho to rozhodla vaha...a velkost...a mrstnost, proste som si na to sadol a vedel, ze ano, toto je ono
Vsetko ostatne mi jednoducho prislo na moju telesnu stavbu a jazdecke zaciatocnictvo moc velke a mohutne
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne stř 18 srp 07:58, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá volba!
Gratuluji!
A hlavně - kolečkama dolů
Gratuluji!
A hlavně - kolečkama dolů
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Krásná, tak ať slouží a dělá jen radost.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dikycko
Zvykame si na seba, ale zatial si urcite hovori, ze co za paprdu ju ovlada
Zvykame si na seba, ale zatial si urcite hovori, ze co za paprdu ju ovlada
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Když si vzpomenu na moje první km v kombinéze jak jsem si po 5km říkal, že tohle se snad nikdy nepodá... Teď je z toho těžká droga .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Napodobne
Ale povedal som si ze kym to mam este cerstvo v hlave z autoskoly, tak este vyuzit sezonu a natlacit do tej hlavy co najviac km.
A z KTM mam prislubene ze ak budu robit nejaku akciu tak ma beru, tak snad aj to vyjde
Ale povedal som si ze kym to mam este cerstvo v hlave z autoskoly, tak este vyuzit sezonu a natlacit do tej hlavy co najviac km.
A z KTM mam prislubene ze ak budu robit nejaku akciu tak ma beru, tak snad aj to vyjde
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kdyby mě nebolely nohy z tréninku, tak včera to jeden pičus v černé obstarožní Audi schytal zle. Toleruji leccos, ale když mne chce někdo zabít, kor na dvou kolech, to fakt nee... Ale těžko se mi slejzá, takže jsem jenom sprostě nadával
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Neviem velmi kam to dat, ale nech vas neochudobnim o dnesne rano...
Konecne dnes vonku po vikende fajn, tak ze idem zase raz do prace na motorke a motorka nikde...
(Parkovana bola v ramci sukromneho parkoviska pod bytovym domom, kde je pristup cez zavory)
S hlavou v smutku teda volam 158, vsetko nadiktujem a mam si vyckat na hliadku.
Nasledne mi vola nejake divne cislo...krajska kriminalka a chlap sa ma pyta ci mi nahodou nechyba motorka, ze ju zaistili pri jednom zo zasahov...
Nasledoval pokec hliadkou, ktora si dala trosku na cas, ale dalo sa s nimi celkom pokecat a potom este navsteva fizlarne a spisovanie vsetkeho.
Takze motorku nemam, ale je zaistena a cakam kedy ju uvidim, zaroven sa obavam v akom bude stave po tom vsetkom
To mi to ten zivot s nou krasne zacina
Konecne dnes vonku po vikende fajn, tak ze idem zase raz do prace na motorke a motorka nikde...
(Parkovana bola v ramci sukromneho parkoviska pod bytovym domom, kde je pristup cez zavory)
S hlavou v smutku teda volam 158, vsetko nadiktujem a mam si vyckat na hliadku.
Nasledne mi vola nejake divne cislo...krajska kriminalka a chlap sa ma pyta ci mi nahodou nechyba motorka, ze ju zaistili pri jednom zo zasahov...
Nasledoval pokec hliadkou, ktora si dala trosku na cas, ale dalo sa s nimi celkom pokecat a potom este navsteva fizlarne a spisovanie vsetkeho.
Takze motorku nemam, ale je zaistena a cakam kedy ju uvidim, zaroven sa obavam v akom bude stave po tom vsetkom
To mi to ten zivot s nou krasne zacina
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No do prd..., tak snad jí ty dementi moc neublizili. Ať to dobře dopadne.
Zvažuju prodej skůtru.
Honda PCX 125. Rok 2018, je to ten nový hezký model, šedá matná barva. Najeto asi 2500km, ani nevím, za poslední 2 roky najeto tak 200.. Jen to vozím do servisu na olej. Olej tam byl už asi 3x měněn
Prostě stav nové moto.
Nákup 76, nevím kolik si za to říct, asi 60 jsem myslel, případně dohoda.
Kdyby náhodou někdo chtěl
Honda PCX 125. Rok 2018, je to ten nový hezký model, šedá matná barva. Najeto asi 2500km, ani nevím, za poslední 2 roky najeto tak 200.. Jen to vozím do servisu na olej. Olej tam byl už asi 3x měněn
Prostě stav nové moto.
Nákup 76, nevím kolik si za to říct, asi 60 jsem myslel, případně dohoda.
Kdyby náhodou někdo chtěl
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw