Onboard videa
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Na silnicích potkáte mnohé a mnohé už jste v mých videích viděli. Pokud si někdy říkáte, že řidičák občas dostane i úplný magor, tak v dnešním videu je jeden extra kousek.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
nedavno tu bol podobny pripad, kedy pan vybehaval a utocil na nejake auto... Vodic ho zrazil, v sebaobrane... vodic bol uznany vinnym lebo pan vraj utocil len rukami, takze to bola obrana zjavne neprimerana utoku
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel...
Ale jak říká jeden právník na trestní právo - lepší, když vás 3 soudí, než 4 nesou...
Ale jak říká jeden právník na trestní právo - lepší, když vás 3 soudí, než 4 nesou...
Asi podcenil otázku obhajoby.abgx1 píše:nedavno tu bol podobny pripad, kedy pan vybehaval a utocil na nejake auto... Vodic ho zrazil, v sebaobrane... vodic bol uznany vinnym lebo pan vraj utocil len rukami, takze to bola obrana zjavne neprimerana utoku
Rychlost zabíjí!
- Truck Daškam
- Letec
Já nejsem právník, ale laickym okem pozám, že pán je těžká váhová kategorie a respekt bych měl i já, ačkoliv mám přes 100kg a rány se nebojím
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
No, tak trochu z jiné stránky. Poslední dobou je v módě prostřednictvím videí udávat a snažit se dotyčné pranýřovat, s čímž třeba já nesouhlasím... Ale využiju toho. Co tím myslím, je poznat následně z videa.
Mimojiné taková ta zdržovací klasika a běžné zbytečné nešvary
https://youtu.be/SsGXAw9aPJQ
Mimojiné taková ta zdržovací klasika a běžné zbytečné nešvary
https://youtu.be/SsGXAw9aPJQ
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní díl Vám odpoví na otázku: Co vše se vejde pod auto - chodec, motorka nebo dítě na kole?
Takovou situaci nepochopím. Kvůli semaforu u stavby jsme stáli cca 300m kolona převážně kamionů (na videu není celá kolona, roztrhla se na 3 části v většími mezerami). Potom jsme jeli plynule 90, ale nějaký blbec za mnou si myslel, že riskantním předjížděním nažene nějaký čas a tak to valí přes 3 zákazy předjíždění a 1 křižovatku v protisměru. Nakonec si pomohl o 1 osobní auto a 1 kamion, aby mě ve stoupání zablokoval zjišťujíc, že do prudkého kopce mu to stejně víc než 30 nejede.
I v osobáku, kdybych předjížděl na všech legálně možných místech, bych se nedostal před všechny kamiony před nájezdem na dálnici.
I v osobáku, kdybych předjížděl na všech legálně možných místech, bych se nedostal před všechny kamiony před nájezdem na dálnici.