Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
SID je dobrej, malo ktera vidle tak funguje pri ty vaze. Pike nebo Lyrik by byla prvni volba asi, ultimate se dal sehnat uz kolem 750, ale nejsou a nebudou..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ultimatka byla fajn, ja mel tu sedivou a k ni i sedy ram, to bylo hezky kolo a fajnove kombo
To byl ibis mojo hd4 - 650b kolo. Teď jsem si pořídil spešla enduro 29er, na mejch 186 to sedne líp
Dobra volba to kolo je tank a pritom univerzal na vsechno. Byl jsem z jara na trutnov trails, na kempu s nakym trenerem co ho mel. Sice starsi, ale matna/leskla cerna, na ohlinsu, neskutecne sexy stroj.Vrooom píše:To byl ibis mojo hd4 - 650b kolo. Teď jsem si pořídil spešla enduro 29er, na mejch 186 to sedne líp
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Toho mel driv kamos. Kolo ok, ale ohlins pry des, servisuje jen spesl a raketa za servis a ani to nijak zazracne nechodilo, ted ma factory fox a nebe a dudy . Byl rad ze se toho zbavil. Chtel tu novejsi verzi co mam ja, ale nebyla, tak ma banshee.honziss píše:Dobra volba to kolo je tank a pritom univerzal na vsechno. Byl jsem z jara na trutnov trails, na kempu s nakym trenerem co ho mel. Sice starsi, ale matna/leskla cerna, na ohlinsu, neskutecne sexy stroj.Vrooom píše:To byl ibis mojo hd4 - 650b kolo. Teď jsem si pořídil spešla enduro 29er, na mejch 186 to sedne líp
Novy ma 170mm, dlouhy a podkoply. Ale zaroven jede hodne fajn do kopce a je i hravy na skakani . Jsem max spoko.
...jinak 36ka ted dorazila, je monstrozni a nadherna
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Bral jsi GRIP2? Gratulace. Ted muze zapocit hledani bajneho optimalniho nastaveni. Ma to 4 tocitka, pak jeste tlak, objem. No to si vyhrajes ...honziss píše:
...jinak 36ka ted dorazila, je monstrozni a nadherna
Na ibisu jsem mel X2ku tlumak, slo si s tim dost vyhrat Clovek furt premysli. A nemel bych pridat click LSC nebo HSC?! A ted pojedu takovou trat, mozna povolim, tady zase pridam ...
Je to super hracka pro hracicky. To urcite pokoukas hromadu hodin YT videii s "how to setup fox suspension".
Ty jo, tak to tím tuplem ta foxka není nic pro mě. Já mám nejradši jednou nastavit (tlak vzduchu v patroně) a pak na to už nešahat. Pokud možno nikdy. Ano, jsem zpátečník a konzerva.
U SIDa to tak mám - před první jízdou s ní (loni) sem tam fouknul 4.5 atm a dodneška (ca 30 výletů) sem na to nešáh. Tak to má byť.
Neska byl ke mně ten nahoře neuvěřitělně přívětiff (čti řídil se málem na minutu přesně tím, co mu nakázali fčera v předpopičasí na čété1) - podle modelu mělo začít scát v jedenáct a začalo v jedenáct. A já byl ve 3/4 na jedenáct doma z výletu (to už tam hřmělo). Hezky!
Křasny hřebenový výlet, ale v tom hicu (v noci u nás těplota nespadla pod 24) nohy a pajšl v dlouhých stoupáních vypovídaly poslušnost (asi z přehřátí), taxem holt zastavoval na vydýchání častěji než mám ve zvyku. Nojono, starší pán na výletě, nejedu přece TdF.
U SIDa to tak mám - před první jízdou s ní (loni) sem tam fouknul 4.5 atm a dodneška (ca 30 výletů) sem na to nešáh. Tak to má byť.
Neska byl ke mně ten nahoře neuvěřitělně přívětiff (čti řídil se málem na minutu přesně tím, co mu nakázali fčera v předpopičasí na čété1) - podle modelu mělo začít scát v jedenáct a začalo v jedenáct. A já byl ve 3/4 na jedenáct doma z výletu (to už tam hřmělo). Hezky!
Křasny hřebenový výlet, ale v tom hicu (v noci u nás těplota nespadla pod 24) nohy a pajšl v dlouhých stoupáních vypovídaly poslušnost (asi z přehřátí), taxem holt zastavoval na vydýchání častěji než mám ve zvyku. Nojono, starší pán na výletě, nejedu přece TdF.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Sel jsem opacnou cestou a nejdriv shlidnul ty hodiny videi na YT. Nejlepsi kanal ma primo FOX, jmenuje se to DIALED (hahaha), kde Jordi Cortes (dvorni ladic foxu) rozebira s jezdcema SP kazdou jizdu a pak klika a vysvetluje proc. V jednom videu rika, ze idealni by bylo pridat 1 klik na HSC v pulce trati - v tu chvili jsem pochopil ze Grip2 nechci a objednal Fit4
Stejne jezdim kompresi skoro furt uplne otevrenou, bude mi to ladit s tlumicem a snaz najdu dobry nastaveni, ktery bude fungovat za vetsiny podminek. Tocit 4ma koleckama, resit k tomu tlak a tokeny, to by mi asi jeblo.
Nicmene doporucuju ten kanal projit a shlidnout videa o nastaveni, je to sakra poucny a ja treba do minulyho tydne vubec nevedel, ze pro namereni spravnyho SAGu nesmim sahnout na brzdu, tady je uplnej zaklad: https://youtu.be/GPQnjSe6rdw
Stejne jezdim kompresi skoro furt uplne otevrenou, bude mi to ladit s tlumicem a snaz najdu dobry nastaveni, ktery bude fungovat za vetsiny podminek. Tocit 4ma koleckama, resit k tomu tlak a tokeny, to by mi asi jeblo.
Nicmene doporucuju ten kanal projit a shlidnout videa o nastaveni, je to sakra poucny a ja treba do minulyho tydne vubec nevedel, ze pro namereni spravnyho SAGu nesmim sahnout na brzdu, tady je uplnej zaklad: https://youtu.be/GPQnjSe6rdw
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k