Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
No, tak bys mohl vědět, že tvoje troubení bylo úplně k ničemu... Maximálně tak jako efekt do videa
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a co je ti do toho, z jakého důvodu jsem troubil??
BTW: a kdybys nebyl zabedněná lopata, tak bys věděl, že to slyšet je. Mám i tady několik videí, kdy mi to lopata z kabiny "oplatí" podtlakem.
Jestli by nebylo lepší si nastudovat tu 361čku, než tady předvádět tyhle tvoje mozkové průjmy...
BTW: a kdybys nebyl zabedněná lopata, tak bys věděl, že to slyšet je. Mám i tady několik videí, kdy mi to lopata z kabiny "oplatí" podtlakem.
Jestli by nebylo lepší si nastudovat tu 361čku, než tady předvádět tyhle tvoje mozkové průjmy...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
80? Rovných?Truck Daškam píše:Nerozumím - proč by nemohl jet mimo stoupací pruh?
Protože nesmíš ani míň, ani víc.
- Truck Daškam
- Letec
GeneHawkins Je ti jasný, že se otáčíš na nesmyslu?
Víš sám moc dobře, že není 80, jako 80.
Dle tacho můžu jet i těch 80, reálně ale pojedu klidně 82 - tzn. že pořád legálně jedu v pravém pruhu a nemusím do stoupacího, protože by to muselo být pod 80 real, ne tacho
řidičBOB: Věř, že je mi úplně u prdele, proč a jak troubíš Třeba se tam stav na hlavu
Jo, někdy to slyšet je. Ale když mám zavřený okýnka a puštěný rádio, tak ani náhodou... Já teda nevycházím dle klaksonu, ale vycházím dle VRZu který je podstatně hlasitější - a VRZ za sebou vždy dřív vidím, než slyším
Třeba ty nový Octavie, ty neslyším už vůbec - kor, když použijou ten debilní tón hi-lo
Víš sám moc dobře, že není 80, jako 80.
Dle tacho můžu jet i těch 80, reálně ale pojedu klidně 82 - tzn. že pořád legálně jedu v pravém pruhu a nemusím do stoupacího, protože by to muselo být pod 80 real, ne tacho
řidičBOB: Věř, že je mi úplně u prdele, proč a jak troubíš Třeba se tam stav na hlavu
Jo, někdy to slyšet je. Ale když mám zavřený okýnka a puštěný rádio, tak ani náhodou... Já teda nevycházím dle klaksonu, ale vycházím dle VRZu který je podstatně hlasitější - a VRZ za sebou vždy dřív vidím, než slyším
Třeba ty nový Octavie, ty neslyším už vůbec - kor, když použijou ten debilní tón hi-lo
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi ti to jedno není, když to tak debilně komentuješ…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Truck Daškam píše:debilní tón hi-lo
- Truck Daškam
- Letec
Číčo: Opravdu,, když něco blbě slyším, tak je to hi-lo. To co používaj převozky, ten německej ukvílenej zvuk - to ani nemluvím.
Klasikej wail a yelp vychází dle mě nejlépe
Nebavím se o vzduchovejch, to je jiná písnčka
Klasikej wail a yelp vychází dle mě nejlépe
Nebavím se o vzduchovejch, to je jiná písnčka
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kompilace, která ukazuje, že přilnavost na silnici je jen iluze. Ve skutečnosti je to místo, kde lítají auta, lidi i zvěř. Výběr toho, co chcete vidět, ale nechcete potkat na silnici.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
To mi řekni, jak vybíráš všechny ty filmové komentáře? To máš v hlavě komplet světovou kinematografii?
Za mě je to dobrý.
Za mě je to dobrý.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz