Nojo, ale ja sel rovnou po L&K, co nejaky zdrzovacky s nizsima vybavama A ani tam nejdel lepsi, nez 1.8 TSI, coz ej zaprve furt maly objem, zadruhe to neni atmosfera Ja bych halt musel do superba s 3.6, to uz je trochu dostojnyDeli píše:To špatně koukáš, elegence má béžový interiér + dřevo za 250,- CZK 1.2TSI ti jako přijde špatná motorizace?Caddy píše:hm, tak jsme ten konfigurator z prdele zkusil, uz jsem na 750 tisicich a uz me to nebavi procitat Navic zadny normalni motor v nabidce, nejde dat kremovy interier, at si to nechaji
nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
@caddy: enemže sup 3.6 zase není s kvedlačkou.... což je (alespoň pro mně) nepřekonatelné mínus...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já myslím, že Caddy by s trochou vůle ten automat přenesl přes srdce
No jo, jenže zase nemá volič pod volantem...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
to je to posledni, co bych mu vytykal, stejne bych na manual ani nepomyslel.... )pavproch píše:@caddy: enemže sup 3.6 zase není s kvedlačkou.... což je (alespoň pro mně) nepřekonatelné mínus...
beaumont píše:No jo, jenže zase nemá volič pod volantem...
To uz ted nema fakt skoro nic Proto jediny auto, co bych si dneska jako novy jeste poridil, je TownCar (pripadne grand marquis...)...uplne posledni klasicka auta na svete...
S-ko, předchozí sedma..
tak uznávám, že má rada byla mimo mísu..... neska pustili do světa cenovky: i40 CW fdýzlu a plné polní = 750k .... to je teda raketa...pavproch píše:hele kukni na stránky hyundaie na novinku i40, to vypadá hooodně fešně a píšou u teho dva dýzly (1.6 a 2.0).... prodávat se ma od června...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak oni korejci pořád nebudou zadarmo, když se v tom dá jezdit
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!