Ford Kuga
Re: Ford Kuga
Jirka: aktuálně jezdím 25 let starým Mercedesem a užívám si každý metr cesty. Na tom že je Challenger s 3.6 mrdka to nic nemění.
Mattone: Moje Insignie se po prvním roce vzpamatovala, já akceptoval pár "not a bug" a žili jsme vcelku spokojeně...
Mattone: Moje Insignie se po prvním roce vzpamatovala, já akceptoval pár "not a bug" a žili jsme vcelku spokojeně...
2.9T RWD
Myslis ze je lepsi nez passat? Hezci je urcite, o tom zadna. Mam pocit ze dle skladovek se passat taky da dobre koupit a s insignii to bude jeden z nejlepsich pomeru cena vykon. Akorat ten pocit ze ridis tago
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Za mne v takovém případě určitě Passat. Kvalitnější a dotaženější auto. Nicméně má představa je taková, že když Insignia bude mít AGR sedadla, Matrix světla, tak Passat za stejnou cenu bude mít sedadla obyčejná, LED taky jen klasické a nejspíše slabší motor. A to už je pak na zvážení. Ale třeba je situace mezi skladovkama vyrovnanější a mýlím se.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Ještě bych zkusil pro porovnání MB GLB.
Zkoušel někdo Cadillac XT4?
Zkoušel někdo Cadillac XT4?
Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
Na GLB sem právě koukal. Moc se mi teda nelíbí, ale bude to asi nejdostupnější premie.
Chci si tento týden obejít co nejvíc aut abych si udělal lepší představu a pak se hlavně rozhodnout kolik peněz do toho dát.
Po přestupu do Astry dnes na letišti mám každopádně opět větší chuť i koupit nové
Chci si tento týden obejít co nejvíc aut abych si udělal lepší představu a pak se hlavně rozhodnout kolik peněz do toho dát.
Po přestupu do Astry dnes na letišti mám každopádně opět větší chuť i koupit nové
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Na GLB bych kouknul, za me to je na zivo celkem pohledny auto a hlavne jedno z mala v teto kategorii, ve kterym je vevnitr misto.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ale jako show to vypadá dobře. I v té garáži u TebeHondaMan píše:Na tom že je Challenger s 3.6 mrdka to nic nemění.
.
Pravda vyděsí
Jenže u Show to bohužel končí. To auto nejede, nebrzdí, nezatáčí, špatně se ovládá, uvnitř je ošklivé a vzhledem k podávaným výkonům dost žere... Má 300 koní, ale ujede mu naftová Octa, která je kromě designu lepší auto úplně ve všem.
Umím pochopit nákup 520d v M-paketu, ale Challengera v 3.6 ne.
Umím pochopit nákup 520d v M-paketu, ale Challengera v 3.6 ne.
2.9T RWD
Což mimochodem odpovídá i názorům z různých US fór.
Dodge / Camaro 3,6 nebo Mustang V6 jsou v Americe právě v pozici stylovější oktávky. Levný auto, dostupný prakticky všem. 300k ani šestiválec není v US něco extra, narozdíl od Evropy kde cokoliv s 300k v benzínu už je většinou "performance model".
Rozdíl mezi nějakou V8 a V6 tak není primárně v motoru, ale v podvozku a případně výbavě.
Nejde na to koukat optikou "masírka stejná a 300k mi stačí".
Dodge / Camaro 3,6 nebo Mustang V6 jsou v Americe právě v pozici stylovější oktávky. Levný auto, dostupný prakticky všem. 300k ani šestiválec není v US něco extra, narozdíl od Evropy kde cokoliv s 300k v benzínu už je většinou "performance model".
Rozdíl mezi nějakou V8 a V6 tak není primárně v motoru, ale v podvozku a případně výbavě.
Nejde na to koukat optikou "masírka stejná a 300k mi stačí".
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))