Jednostopé okénko
Re: Jednostopé okénko
Koukal jsem na reference a testy a nakonec zvolil Mitasky. Dneska ráno jsem to udělal na "pavprocha" a na 2h jsem zdrhnul na moto . Dotarabím se na Ještěd a tam zrovna jak na potvoru sekali meze a část bordelu končila na silnici. Tak jsem si dal párkrát čistou část a zpět do foroty. Pěkný to bylo, jen teda v těch kožených hadrech je pro mě optimální teplota lehce nad 10°C, od cca 22°C výš už je to voser...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Dej foto a´t z toho taky něco máme.řidičBOB píše:Lehké, relativně rychlé, čtyřválcové, japonské
Na polykače km zatím není čas…
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Pěkný, tohle asi nebude vibrátor jak ten můj italskej jednobuch .
BTW: máte někdo zkušenosti s perforovanou kůží na kombinéze, jestli se to na letní provoz vyplatí a fakt to aspoň trochu větrá???
BTW: máte někdo zkušenosti s perforovanou kůží na kombinéze, jestli se to na letní provoz vyplatí a fakt to aspoň trochu větrá???
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nee, vibrátor to není...ale i jednobuch má své kouzlo!
Perforovaná je lepší, než nepreforovaná...pokud přemýšlíš, jestli tu nebo tu.
Perforovaná je lepší, než nepreforovaná...pokud přemýšlíš, jestli tu nebo tu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Když jsem ještě dělal v moto e-shopu, tak šéf v létě jezdil s motocrossovou vestou s chrániči.
Na menší rychlosti to bohatě postačí, ale klouzat se v tom sto metrů by asi nebylo úplně dobré.
Na menší rychlosti to bohatě postačí, ale klouzat se v tom sto metrů by asi nebylo úplně dobré.
Na tu motokrosovou vestu jsem taky koukal, ale jsem začátečník a 40 už za mnou, tak asi spíš mrknu po nějaký víc safety perforovaný kombinéze na léto s motokrosovou helmou.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...