Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
To ze mě spadlo už na učňáku
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Lachende Bestien
- Letec
Btw jaké téma deeplomofky jste si vybral pane inženýre?
Případně vložte odkaz na práci, ať se potenciálně zvýší zdejší fórová úroveň vzdělanosti v oblasti ekonomie.
Případně vložte odkaz na práci, ať se potenciálně zvýší zdejší fórová úroveň vzdělanosti v oblasti ekonomie.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A přitom to byla ta nejhezčí léta…Eda píše:Cg! Doted si pamatuju jak to ze me postupne spadlo a jaka byla uleva ze uz nebudu chodit do skoly
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Díky
Bob: Jo, tatík mě taky varoval. I vzhledem k tomu, že u mě se nedá předpokládat, že si výměnou za přijetí zodpovědnosti dospelyho života nějak dramaticky zlepším životní úroveň bude mi to chybět.
MZ: Jop, táta je taky "jenom" vyučenej. A furt nechápe, proč všichni mají potřebu tak dlouho šaškovat ve vzdělávacím systému, když všechno důležitý se učí už v 9. třídě
Bob: Jo, tatík mě taky varoval. I vzhledem k tomu, že u mě se nedá předpokládat, že si výměnou za přijetí zodpovědnosti dospelyho života nějak dramaticky zlepším životní úroveň bude mi to chybět.
MZ: Jop, táta je taky "jenom" vyučenej. A furt nechápe, proč všichni mají potřebu tak dlouho šaškovat ve vzdělávacím systému, když všechno důležitý se učí už v 9. třídě
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Měl sem zas záchvat kreativity (a odporu k prci) .... bydlím přes dvacet let, mezi horama = často fučí (+ chčije), komín sem před těma 20-ti letama nechal (blbý nápad, už to vím) omítnout. 15 let byl klid, paxe začala na návětrné (Z) straně odlupovat omítka. Sem tam flek. Oprava, zaštukování, aby to o pár měsíců později spadlo o kus vedle. A tak furt dokola. Už mě to přestalo bavit. Zítra ráno mi přijde klempiř ten komín oplechovat (a tímpádem doufám bude klid od padající omítky). Ráno sem teda doma, vpustím ho na střechu a ... nebudu mu čumět pod ruce, budu točit nohama proti kopcu. Ejchuchu! Mám radost jaxem to vymyslél a že mám tímpádem důvod píchnout prci a jít bajkovat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mne to teda prijde lepsi po skole ... Na studentsky party chodim i tak ...řidičBOB píše:A přitom to byla ta nejhezčí léta…Eda píše:Cg! Doted si pamatuju jak to ze me postupne spadlo a jaka byla uleva ze uz nebudu chodit do skoly
Nejlepší je to zařídit tak, aby každá doba byla právě ta nejlepší
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan gratulace. Jinak na gymplu a VŠ byly nejlepší léta, nadarmo se neříká študáci darebáci. Ta bezstarostnost pak už nikdy nebyla.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.