Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Tak sem ulovil zajíce. Nárazník na sračky, chladič ohlej. Bůh zehnej přenosným antiradarum
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujem, potesi, poznam
Ja v piatok, len vymlatil baterku (yz ma asi to najlepsie zasebou) pri cakani na obed, takze som si to mohol naslaedne zjest rovno v aute kym ma prisli kable zachranit
Ja v piatok, len vymlatil baterku (yz ma asi to najlepsie zasebou) pri cakani na obed, takze som si to mohol naslaedne zjest rovno v aute kym ma prisli kable zachranit
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Neska sem byl zase u pana dochtora (hemato-onko - jako obvykle s čekáním ca 2 hodiny přes objednaný čas) a ten pro mě měl tři dobré zprávy:
a) že ve mně nic nevidí (= potfora scípla)
b) že sem už čtyři a půl roku po a je už extrémně nepravděpodobné, že by se potfora ešče vrátila
c) a že naposled za půl roku "nashle", paq už budou kuntroly enem jednou ročně
Hezky!
Jediné mínus - opět mi potvrdil, že se musím naučít žít s tím, že tělo (biologické hodiny v něm) ta chemie posunula ca 10-15 roků napřed a že to je už definitivně nevratná změna. Dědek s papírem - napsal mito neska i do zprávy.
a) že ve mně nic nevidí (= potfora scípla)
b) že sem už čtyři a půl roku po a je už extrémně nepravděpodobné, že by se potfora ešče vrátila
c) a že naposled za půl roku "nashle", paq už budou kuntroly enem jednou ročně
Hezky!
Jediné mínus - opět mi potvrdil, že se musím naučít žít s tím, že tělo (biologické hodiny v něm) ta chemie posunula ca 10-15 roků napřed a že to je už definitivně nevratná změna. Dědek s papírem - napsal mito neska i do zprávy.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
blahoželáme
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Lachende Bestien
- Letec
Congrats k deeplomu socioynženýra pane továrníku juniore.
S touto výbavou se vám jistě bude vykořisťování lidských zdrojů energie dařit ještě víc.
S touto výbavou se vám jistě bude vykořisťování lidských zdrojů energie dařit ještě víc.
Vítej v klubu ynženýrů.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Cg! Doted si pamatuju jak to ze me postupne spadlo a jaka byla uleva ze uz nebudu chodit do skoly
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i