Auto reklamy - vice i mene povedene kousky
Re: Auto reklamy - vice i mene povedene kousky
Poslední reklama na Audi A1, pry ze je velke v detailech...
Napad zajimavy, ale mozna to neni az takova alegorie - viz nas dnesni clanek http://www.autoforum.cz/technika/dnesni ... a-na-show/
Pokud to auto takto vypada na 16" kolech
Pak potrebuje opravdu velke detaily, aby nebylo k zahozeni
Napad zajimavy, ale mozna to neni az takova alegorie - viz nas dnesni clanek http://www.autoforum.cz/technika/dnesni ... a-na-show/
Pokud to auto takto vypada na 16" kolech
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak já ji viděl naživo na představení A7 Sportback a je to pěkné autíčko.Ta vystavená tam byla za 729 tisíc Kč.
Bez bodů
To jsou šestnáctky? Tomu nevěřim. Čtrtnáct palců nejvícpjanda píše:Pokud to auto takto vypada na 16" kolech
Kouknete se do toho clanku Jsou to vazne 16"...Reese píše:To jsou šestnáctky? Tomu nevěřim. Čtrtnáct palců nejvíc
Je tam i fotka toho co tam ma "spravne" byt. A to me lidi meli za blazna, kdyz jsem skoro pred 10 let koupil Focus Mk I na 16" - dnes je o tridu niz 18" skoro nutnost
Skanz3n
Skanz3n
A1 je velké především cenovkou (a řečmi Audi při představení). Chtít 404 tisíc za 1.2 TFSI (86 koní) bez klimatizace (!!), to prostě zákazníci nesežerou ani Audi, a to už je co říct.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Seděl jsem jak v A7 tak A1 a nebyl tam moc velkej rozdíl.Jenom cenou a velikostí a technikou.Kvalita byla u obou stejná.
Bez bodů
Aby tech Audi reklam nebylo malo... Dva nove kousky akcentujici fakt, ze stale vice zakazniku BMW prechazi k Audi. Nezda se mi, ze by to tato reklama az tak dobre davala znat, nevnimam to ani jako nejak zvlast genialni ci vtipne, ale trocha kreativity v tom je
Skanz3n
Skanz3n