Nezabudlo Nejhezčí VW, ale zabijáckej termín, 3M to kluci mexikánský montujou, pak je to skoro dva měsíce na lodi, pak nějaký crcání v přístavu a šup. máš DT 6měsíců, což je horší než na auto z JAP A objednat teď auto a mít ho +/- na vánoce, to je fakt děs...quasimoto píše:Inak nezabudlo sa na Jettu?
nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ale pořád doufam, že tam bude problem s leasem a na konec to nepůjde a přece jen se objedná Mazdička
Dostaneš naložené Polo s tříhrnkovou naftouDeli píše:aby to nemělo třeba 66kw, to už by mě si vážně odvezli
Jinak když jsem si složil Octu, tak jsem byl kolem 630tis
A Octa nám vyšla podobně
2.9T RWD
nn, bude to nižší střední
ale fakt čekat tom, kdy nám někdo za měsíc řekne, že ty auta zase nejdou tak snadno a že si to auto máme koupit... Pak Mazdička už třeba nebude a povezou mě podruhé
A za těch 630tis to zase nebylo nic až tak extra
ale fakt čekat tom, kdy nám někdo za měsíc řekne, že ty auta zase nejdou tak snadno a že si to auto máme koupit... Pak Mazdička už třeba nebude a povezou mě podruhé
A za těch 630tis to zase nebylo nic až tak extra
Já vím... Jsem si kvůli Tobě zadixoval a za 630 je 2.0TDI elegance s fialkama, nějakým koženým paketem a metalízou...
2.9T RWD
hm, tak jsme ten konfigurator z prdele zkusil, uz jsem na 750 tisicich a uz me to nebavi procitat Navic zadny normalni motor v nabidce, nejde dat kremovy interier, at si to nechaji
Kdyby měla Octa V8, tak bych jí kousnul.Caddy píše:hm, tak jsme ten konfigurator z prdele zkusil, uz jsem na 750 tisicich a uz me to nebavi procitat Navic zadny normalni motor v nabidce, nejde dat kremovy interier, at si to nechaji
RWD
já su skromná, kdyby měla octa V6, nebyl bych v očekávání....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To špatně koukáš, elegence má béžový interiér + dřevo za 250,- CZK 1.2TSI ti jako přijde špatná motorizace?Caddy píše:hm, tak jsme ten konfigurator z prdele zkusil, uz jsem na 750 tisicich a uz me to nebavi procitat Navic zadny normalni motor v nabidce, nejde dat kremovy interier, at si to nechaji
Jenže může mít slevu 8-9%+slevu zákaznické skupiny což 3-4%.
Deli:Kontakt na autosalo případně přes SZ.
Deli:Kontakt na autosalo případně přes SZ.
Bez bodů