Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
U mě dobrý. Začali jsme vyrábět neoriginální náhradní díly a lidi nám můžou urvat ruce
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Starý Sprinter v punkový vestavbě a korozi. Trochu to poladím a jupí na Balkán.
Btw. Nevíš o někom schopném kolem FnO, kdo by mi vyměnil oleje, filtry, brzdovku...?
Btw. Nevíš o někom schopném kolem FnO, kdo by mi vyměnil oleje, filtry, brzdovku...?
2.9T RWD
To nevím, nějaký servis mám pod kopcem v Čeladné. Jinak by to zmákli po práci i moji kluci, ale v Mankovicích.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vychádzala mi z toho jedine Alfa, ale musím uznať, že ten podpis vyzerá lepšie taktoHondaMan píše: Ne. Za obytný mercedes
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
ako do osetrit aby to dalej nehrdzavelo a nepraskalo dalej? je to nad celnym sklom...
Je někde možné zjistit jaké kódy prací v autorizáku VAG odpovídají jaké práci a jaké jsou na ně časové měrné jednotky?
Pánové mi totiž očividně nafakturovali práci, kterou nedělali a naopak nenafakturovali to, co reálně dělali. Tak Tak by mě zajímalo, jestli se mi ten jejich fuckup vyplatil a nebo jak moc mám bejt případně vzteklej, až tam pojedu.
Pánové mi totiž očividně nafakturovali práci, kterou nedělali a naopak nenafakturovali to, co reálně dělali. Tak Tak by mě zajímalo, jestli se mi ten jejich fuckup vyplatil a nebo jak moc mám bejt případně vzteklej, až tam pojedu.
Hm, prekérní situace.
Autorizák tvrdí, že tam žádnej rozdíl není.
Import ovšem tvrdí, že tam rozdíl je.
Autorizák tvrdí, že tam žádnej rozdíl není.
Import ovšem tvrdí, že tam rozdíl je.