Jednostopé okénko
-
- Pan Řidič
Re: Jednostopé okénko
Z toho tusim bol aj "onboard" ak ma pamat neklame?
Dneska byl navečer plán malýho projetí a byly z toho dvě hodiny v luftě a 100km po zapadlých okreskach. Paní domu už zdvižené obočí při návratu, ale co se dalo dělat když tam bylo tak krásně. Ten technický úsek mezi Raspenavou a Hospodou u Kozy je dokonalej - taková motárdí nirvána.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jsem si pořád říkal, proč mi na brzdách poskakuje zadní kolo a pak jsem kouknul na DOT gum a všechno bylo jasný - zadní 2013, předek 2011... Mě vůbec nenapadlo to kontrolovat, když vypadaly jak nový. Už tam jsou nový mitasky. Jen mě teda překvapilo, že přezutí v jednom lib. motoshopu 850,-??? Jsem tipoval tak max 500, když čtyři kola na auto mě stojí kolem toho pětikila. Jim tam dovezu zutý kola a na faktuře pak koukám 1,5h práce - ku.va by mě zajímalo co na tom takovou dobu dělal...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Co jsi pořídil - něco lehkonohýho na blbnutí, nebo polikače kilometrů?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Lehké, relativně rychlé, čtyřválcové, japonské
Na polykače km zatím není čas…
Na polykače km zatím není čas…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsem se dneska konečně dostal k otestování nových gum a najednou je z toho úplně jiná motorka co konečně sedí a nelítá jí zadní kolo při podřazování . Jen mi přijdou míň do kulata a je to dost znát - nepadá do zatáčky tak ochotně jako ty desetiletý michelliny.