Ty kráso... Dobře vona!čaputa píše:Běžně si to tu jen prohlížím, ale tentokrát i přispěji videem od manželky.
http://vimeo.com/544054670
Onboard videa
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Na aktuální téma: nácvik přivítání ruských tanků.
- Truck Daškam
- Letec
Někoho třeba zaujme...
Klasické nešvary v podobě předjetí a následného brždění, že motorka předjíždí vždy a všude a hlavně moje chyba, kdy jsem v osobáku dostal prostě smyk
https://youtu.be/sSFTn78Y8cw
Klasické nešvary v podobě předjetí a následného brždění, že motorka předjíždí vždy a všude a hlavně moje chyba, kdy jsem v osobáku dostal prostě smyk
https://youtu.be/sSFTn78Y8cw
Chápeš to?
V 9,15 si to měl podržet a bylo by to dokonalé.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
Jo, nech bejt. Takhle jsem se už viděl, jak tam přeskakuju ten obrubník a rameno v hajzlu
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
K těm majákům...
Jsou slyšet úplně na hovno. Mám vyzkoušený, že když v otevřeném prostranství na mě jedou majáky z boku - dřív to auto vidím, než slyším.
Dneska je moderní reprák toho majáku mít pod maskou (nevím, jestli PČR ho nemá v rampě, čímž se to moc nemění) takže zvuk jde přímo před auto, do boku minimálně.
Osobně když jedu na VRZ, houkání se klidně i vyhýbám a používám podtlakovku - je prostě lépe slyšet, a je na střeše a ne pod maskou.
Amíci ví, proč firetrucky maj vzduchovej podtlak a zároven vzduchovou Q-sirenu (ta elektronická je taky horší než původní vzduchová). Docela by mě zajímalo, jak v tomhle vychází tzv. rumbler, kterej maj snad jenom hasiči v Ostravě
Jsou slyšet úplně na hovno. Mám vyzkoušený, že když v otevřeném prostranství na mě jedou majáky z boku - dřív to auto vidím, než slyším.
Dneska je moderní reprák toho majáku mít pod maskou (nevím, jestli PČR ho nemá v rampě, čímž se to moc nemění) takže zvuk jde přímo před auto, do boku minimálně.
Osobně když jedu na VRZ, houkání se klidně i vyhýbám a používám podtlakovku - je prostě lépe slyšet, a je na střeše a ne pod maskou.
Amíci ví, proč firetrucky maj vzduchovej podtlak a zároven vzduchovou Q-sirenu (ta elektronická je taky horší než původní vzduchová). Docela by mě zajímalo, jak v tomhle vychází tzv. rumbler, kterej maj snad jenom hasiči v Ostravě
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Jak je nebo není slyšet v moto helmě nevím, nikdy jsem to na hlavě neměl.
Hodně dělá i to, jestli má člověk pootevřený okno nebo má komplet zavřeno... Což je třeba důvod, proč před železničním přejezdem trochu stáhnu okýnka na obou stranách, aby slyšel kdyžtak troubení vlaku
Hodně dělá i to, jestli má člověk pootevřený okno nebo má komplet zavřeno... Což je třeba důvod, proč před železničním přejezdem trochu stáhnu okýnka na obou stranách, aby slyšel kdyžtak troubení vlaku
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Přesně!M.Z. píše:V 9,15 si to měl podržet a bylo by to dokonalé.