Toyota obecně
Re: Toyota obecně
Moc sympaticke auto, ja bych byl pro turbo kone, ale i tak to urcite pojede slusne (0-100 za 6.3 mi prijde fajn).
Toyota jede prvni yaris, ted toto.
To jsem zvedavy co za to budou chtit.
Toyota jede prvni yaris, ted toto.
To jsem zvedavy co za to budou chtit.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Turbokoně mají v podobě BMW Supry 2.0Vrooom píše:Moc sympaticke auto, ja bych byl pro turbo kone
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Akorat ze supra a gt86 jsou 2 prekvapive rozdilna auta. Ale taky bych asi bral novou gr86 s 2.0t a klidne at si ho kupujou dal u bmw.Zajda píše:Turbokoně mají v podobě BMW Supry 2.0Vrooom píše:Moc sympaticke auto, ja bych byl pro turbo kone
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Taky mi prijde ze by se tolik neprekryvaly. Supra bude urcite sofistikovanejsi a luxusnejsi. GR si predstavuju jako takove basic auto, plastovy interier, latkove sedacky, vetsi hluk, mensi komfort a k tomu klidne mohl byt i ten 3 valec z yarise
Jo. A taky ma Supra dva metraky navic a manual nikde.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Z myho pohledu je Supra maly pohodlny GT, se kterym ujedu 1000km bez problemu a soucasne se nezalekne zatacek.
GR86 bude lehky sportak, ktery ma za cil zabavit pri rizeni, soucasne pouzitelny jako daily, ale 1000km na dalnici v nem bude trochu opruz, protoze motor, prevodovka, odhlucneni, interier...
Ja jsem se svyho casu brz/gt86 zvazoval, ale rychle me to preslo po svezeni, byt na zabavu bylo supr.
GR86 bude lehky sportak, ktery ma za cil zabavit pri rizeni, soucasne pouzitelny jako daily, ale 1000km na dalnici v nem bude trochu opruz, protoze motor, prevodovka, odhlucneni, interier...
Ja jsem se svyho casu brz/gt86 zvazoval, ale rychle me to preslo po svezeni, byt na zabavu bylo supr.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ESP OFF v Supre ani v GR Yarise neznamena OFF
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Že Yaris hodí kotvu při megadriftu se ještě dá pochopit.
Zajímavé teda že na Topspeed.sk videu nic takového k vidění nebylo.
Ale Supra ho fakt chtěla zabít.
Zajímavé teda že na Topspeed.sk videu nic takového k vidění nebylo.
Ale Supra ho fakt chtěla zabít.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nikde som to o tom Yarise nevidel a to som tych testov videl a aj videi majitelov a cital az az...ale pride mi ze to spravi fakt len ked je ten drift do jedneho smeru o viac ako 360°
Akoby vyhodnotil, ze auto je v hodinach
A ta Supra je inu pruser
Akoby vyhodnotil, ze auto je v hodinach
A ta Supra je inu pruser
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...