Pozadavky:
- manual
Navigace
Slusny vykon
Spolehlivost, konfort
Najezd tak, aby bylo kryto zarukou na min. jeden rok (auto bude kupovano na firmu)
Nahon na vsechna ctyri kola je nezanedbatelny plus.
Digital cocpit + HeadUp display jako zajimavy vyznamny doplnek
Najezd okolo 20K+, Rozlozeni 30% mesto, 60% dalnice, 10% zbytek.
V podstate mi je typ vyrobce ci auta ukradeny. Osobne bych preferoval nove auto, ale v manualu a se slusnym vykonem proste nejsou. Nejakym zpusobem jsem dospel / me to haze k AUDI.
Dival jsem se v Ceske republice a k dispozici jsou pouze TFSI 185KW ve strasne konfiguraci. Jedna se vetcinou o predvadeci ci referencni vozy primo od vyrobce. Takze jsem se musel poohlidnout nekde jinde.
Mam v merku dve auta Audi A4 B9. Maji uplne stejnou konfiguraci krome motoru a par doplnku:
- A4 Avant 2.0 TDI Quattro 140kW - navic vetrane sedadla, MATRIX svetla, nezavisle topeni, 17" kola, Bang & Olufsen
A4 Avant 2.0 TFSI Quattro 185kW -pouze LED svetla, stresni okno, 19" kola, najezd 59.200Km, o 2.5K Euro drazsi.
Muzete mi dat nejake voditka, nazory, co by jste volili a proc? Ani se mi nejedna o psotrebu jako takovou, ale o mozny dojezd. Benzin 58l a nafta 54l. V benzinu hadam spotrebu (hodne optimisticky) 10+l, nafta 8l Uvazuji o moznosti prestavby na LPG, CNG z duvodu rozsireni dojezdu a ne s pohledu ceny (v podstate by se mi toto zaplatilo na vratce DPH, jen pro zajimavost).