Esli scu (jakožescu) o víkendu zahájit sezonu točení nohama, tak se asi budu muset zkousnout a první jarní vyjížďku(y) dát po kyklostezkách a (polně-lesních) asfaltkách, bo to sfiňa furt nějak nechce roztát, pořád mám okolo chalupy víc bílo než hnědo a strašně, ale strašně moc to pod tím bílým čvachtá.pavproch píše: už se začínám těšit, až nastane doba točení nohama.
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
stezka je tez dost pod snehem, tak by ti to az tak vadit nemuselo
Pravda vyděsí
Uz je v prodeji to bezdratovy GXko u nas, prvni kousky prijdou nekdy v pulce dubna...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A nebo kdo po tom hodne touzi, muze koupit u nemcu.
https://www.bike-discount.de/en/buy/sra ... it-1082043 (je to i na jinych webech) Ja o tom zacnu uvazovat az opadne prvotni hype a padne trochu cena ) A navic mechanicka X01 chodi fajn.
https://www.bike-discount.de/en/buy/sra ... it-1082043 (je to i na jinych webech) Ja o tom zacnu uvazovat az opadne prvotni hype a padne trochu cena ) A navic mechanicka X01 chodi fajn.
Já bych bezdrát řazení nechtěl. Ale já su stará kunverza.
Kolega (kyklista a bajker) si poskládal novýho 29" fulla a neska na něm (virgin ride) přijel do práce (kupodivu ani ne moc jak prase) - kabroňový rám Intense (to je značka, jejíž jméno sem v životě neslyšel - opět stará kunverza) - pěkné, ale já bych pružnost pod zadkem nechtěl. Zase kunverza.
Btw, má na tom Shimako 1x12 - v konfiguraci 34/50 - když to srovnám se svým 26/50, připadám si "divný". Ano, sem divný.
Kolega (kyklista a bajker) si poskládal novýho 29" fulla a neska na něm (virgin ride) přijel do práce (kupodivu ani ne moc jak prase) - kabroňový rám Intense (to je značka, jejíž jméno sem v životě neslyšel - opět stará kunverza) - pěkné, ale já bych pružnost pod zadkem nechtěl. Zase kunverza.
Btw, má na tom Shimako 1x12 - v konfiguraci 34/50 - když to srovnám se svým 26/50, připadám si "divný". Ano, sem divný.
- Lachende Bestien
- Letec
Já bych zase nic jiného nechtěl, ale jistě mnohým zase pod zadkem vyhovuje tvrdýocas.pavproch píše:.. pěkné, ale já bych pružnost pod zadkem nechtěl...
Jinak o "uzamykatelných" tlumičích předpokládám víte, přední vidlici tím nejspíš máte vybavenou, takže si zkuste představit totéž vzadu.
Jistě nebude full nikdy tak lehký jako tvrdýocas, takže pro zatvrzelé gramážníky se tolik nehodí.
Ja zamykani vzadu mam (twistlock) a jako dobry, funguje to ve vterine, ale pouzil jsem to parkrat
Jinak dneska 3h s partickou v sarce, 2x sjezd z vyhlidky dzban az k potoku, 2x nebusicka skala a parkrat dvojak v rokli, kterej uz davame vsichni
A byl to letos prvni regulerne letni bike v triku a kratasech, bez bahna
Jinak dneska 3h s partickou v sarce, 2x sjezd z vyhlidky dzban az k potoku, 2x nebusicka skala a parkrat dvojak v rokli, kterej uz davame vsichni
A byl to letos prvni regulerne letni bike v triku a kratasech, bez bahna
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
elektricke razeni bych uz nikdy nechtel menit zpatky (mam teda jen na silnici) a prevody jsou jednak o terenu a jednak o vykonnosti, takze tam je nesmysl srovnavat. sam vozim 36/45 a nenasel jsem kopec, ktery bych nevyjel kvuli prevodum.pavproch píše:Já bych bezdrát řazení nechtěl. Ale já su stará kunverza.
Pravda vyděsí
Kdyz podlepujete nakou vetsi diru u bezdusi, je lepsi plast komplet umejt nebo jen zalatat diru a mliko dolejt?
Chtel jsem to mit hezky a cerstvy, tak jsem to vsechno umyl do novoty, slozil, nalil, nahodil, nafouk a ted mi to mliko chcije asi z 11ti der (o kterejch jsem nevedel)
Chtel jsem to mit hezky a cerstvy, tak jsem to vsechno umyl do novoty, slozil, nalil, nahodil, nafouk a ted mi to mliko chcije asi z 11ti der (o kterejch jsem nevedel)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Bajková sezona zahájena - od prvního metru proti kopci, proti klouzavému bahnu, proti (skoro) vichřici - prostě sem si užíval bajka hned od začátku. A hned v prvnním větším (ale v sezoně bezproblema sjízdném) protikopci mi došlo, že sem musel zastavit a vydýchávat. První půlka výletu terénem, místama po sněhu, místama v bahně, místama v hluboké vodě. Fajne, křasne. Druhá půlka výletu (to už sem byl dostatečně jako prase) po kyklostezce až na HBečvu, zase proti vetřisku (okolo je tam i souvislý sních), na Rališce stopy po rolbě, tam by to ještě šlo dělat obloučky. Fčíl mě po výletě bolí zadek, nohy, ramena, záda a tak vůbec - ale líbilo se. Bude to teda ale zase ešče fest bolet než si tělo zvykne točit nohama, ale to k tomu prostě patří, no.
Jo, a po zimní odstávce na bajku (kupodivu) fšecko funguje....
EDIT o hodinu později: Zapoměl sem pochválit to svoje problémové kuleno, ani neprotestovalo, Ufff. Ale je to opravdu pro tělo nezvyklý druh pohybu, právě sem chyt do stehna křeč jaxfiň.
Jo, a po zimní odstávce na bajku (kupodivu) fšecko funguje....
EDIT o hodinu později: Zapoměl sem pochválit to svoje problémové kuleno, ani neprotestovalo, Ufff. Ale je to opravdu pro tělo nezvyklý druh pohybu, právě sem chyt do stehna křeč jaxfiň.