Ja jezdim letos celou zimu, ale jak bylo hodne snehu, tak jsem asi mesic na kole nesedel a stejne me bolelo jak kdybych na nem nejel pul roku. Kamos mi radil nakej znecitlivujici gel, prej se to da normalne koupit v lekarne, tak to muzes zkusitpavproch píše:Tak. Kdo je připraven, není překvapen (až/jestli přijde jaro a zruší nám omezení sportu jen na katastr obce) - přes víkend dám do richtiku bajka (nový zadní plášť a čerstvé NoTubes do obou kol) a pak už budu vyhlížet....
EDIT: To zas bude bolet prtel, než si zvykne...
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nebo nejaky lepsi cyklotrenky?
To sis jako pořídil Festku, nebo co??? Jaký model?HondaMan píše:Nemáte někdo nějaké schopné MTB navíc? Potřebuju kolo na cca 3 měsíce a jezdit na festce dál než pro rohlíky do vedlejší vesnice se mi nechce
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak. Bajk je ready a.... předpopičasí je celý týden dopředu zima/škaredě. Tak ho zase schovám do garáže....
EDIT: Jaxem projížděl bajka okolo chalupy, aby se v pláštích pořádně rozlila nová náplň NoTubes, taxemito velmi líbilo, už se začínám těšit, až nastane doba točení nohama.
EDIT: Jaxem projížděl bajka okolo chalupy, aby se v pláštích pořádně rozlila nová náplň NoTubes, taxemito velmi líbilo, už se začínám těšit, až nastane doba točení nohama.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ne, jen festku. Rám Favorit Giro D´Italia, úzká rovná řidítka, vysoké bílé ráfky + bílé pláště, bez brzd a pevný převod bez volnoběžky...jarka píše:To sis jako pořídil Festku, nebo co??? Jaký model?HondaMan píše:Nemáte někdo nějaké schopné MTB navíc? Potřebuju kolo na cca 3 měsíce a jezdit na festce dál než pro rohlíky do vedlejší vesnice se mi nechce
2.9T RWD
Aha, tak to jo. Se v těhle označeních nevyznám. Sem hned viděl Festka Rover .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
To ja uz vyjel. Aspon kratka vyjizdka na ladeni "nove" vidlice a zajeti brzd. Diky PPpavproch píše:Tak. Bajk je ready a.... předpopičasí je celý týden dopředu zima/škaredě. Tak ho zase schovám do garáže....
Dneska jsem v sarce potkal ciziho typka, poradil mu jak na dropy trailu z vyhlidky dolu a on me naopak naucil dat dvojak v rokli na kterej jsem se jezdil jen koukat poslednich 6 mesicu. Genialni odpoledne
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Pravda vyděsí
Vozite nekdo karbonovy kola na biku? Nejde mi ani tak o nizsi vahu, ale libi se mi predstava vetsi tuhosti kol/citelnosti/ovladatelnosti...vsichni vsude rikaj jak je to skvely, ale ja bych chtel vedet jak moc je to pravda. Mavic zacal davat na modely od 2021 dozivotni zaruku dokonce...
https://www.koloshop.cz/vypletena-kola- ... -2021.html
https://www.koloshop.cz/vypletena-kola- ... -2021.html
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k