Nebo ta RZ mě celkem potěšila.řidičBOB píše: Ale zase se bude nechat jezdit po tram pásu a tak...je to něco za něco
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Už to čtu Myslíš 0 bodů za jinou značku? Ale není za to ještě jiný trest? Něco jako okamžitý zákaz řízení na půl roku nebo tak?
Nad tim jsem právě taky přemejšlel. Osobně si myslim, že se vlk nažere a koza zůstane celá, protože všichni „paráda zmenšujou se bodový postihy“, ale ono v tomto případě body jsou vedlejší záležitost, protože stejně půjdou papíry na 6-12 měs. na recyklaci. Nechce se mi to v tom návrhu hledat a novináři nic nenapíšou, těm jde o senzaci z řad čtěnářů viz předchozí citace. A i kdyby, věřit jim v tomhle chce odvahu nebo naivitu.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že za to byl zrušen bodový postih, ale sankce přestupkáče zůstala stejná.Reese píše:Už to čtu Myslíš 0 bodů za jinou značku? Ale není za to ještě jiný trest? Něco jako okamžitý zákaz řízení na půl roku nebo tak?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- LorDrummer
- Autoškolák
V Holandsku našli nový způsob, jak zatočit s piráty. Kdy se o něco podobného pokusí i u nás?
What good is dreaming it if you don’t actually do it
LorDrummer: Mam to tu otevrene jako jedno z temat hodne komentare... Myslim, ze se to dalo cekat, je to uplne typicky duvod, proc podobne udaje nikomu nedavat, nenechat je shromazdovat. Nejde o to, ze maji slouzit k dobremu ucelu, kdyz jsou zneuzitelne, budou zneuzity...
Reese&Bob: Ano, je to tak, zmenil se jen bodovy postih, ale ty dalsi (tvrdsi) sankce zustaly stejne. Takze bez znacky rozhodne jezdit nedoporucuji
Reese&Bob: Ano, je to tak, zmenil se jen bodovy postih, ale ty dalsi (tvrdsi) sankce zustaly stejne. Takze bez znacky rozhodne jezdit nedoporucuji
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
no tak tohle uz je extra humus teda....
- LorDrummer
- Autoškolák
pjanda: každá věc, která měla sloužit dobrému účelu byla nebo bude zneužita. Spíš by mě ale zajímalo, kolik lidí tu navigaci má a jak vypovídající data z toho jde získat, i když je to teď ta nejméně důležitá otázka.
Příští krok bude implantace čipu a sledování na každém kroku
Příští krok bude implantace čipu a sledování na každém kroku
What good is dreaming it if you don’t actually do it
Čekám, kdy bude v autech krabička, která bude vše monitorovat a při každém přestupku z něj vyleze složenka
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rozkaz zněl jasně!
http://www.novinky.cz/krimi/233114-poli ... kazdy.html
http://www.novinky.cz/krimi/233114-poli ... kazdy.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time