Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
https://www.autoforum.cz/predstaveni/po ... -se-hleda/
Není tohle právě jeden (z pohledu zavedených automobilek) problémů s elektromobilitou? Ve chvíli, kdy se úplně změní technologie, se prakticky smaže velká část náskoku a know-how*, které současné automobilky mají a najednou může vznikat spoustu nových konkurentů?
*protože všechno co se týče výroby motorů a drivetrainu, vč. následné montáže, najednou není potřeba? A pro podvozky platí to samý.
Není tohle právě jeden (z pohledu zavedených automobilek) problémů s elektromobilitou? Ve chvíli, kdy se úplně změní technologie, se prakticky smaže velká část náskoku a know-how*, které současné automobilky mají a najednou může vznikat spoustu nových konkurentů?
*protože všechno co se týče výroby motorů a drivetrainu, vč. následné montáže, najednou není potřeba? A pro podvozky platí to samý.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
existuje neco jineho jako srovnaniaut? Me to nebezi obcas by se to hodilo.
Proste nejaky web kde vedle sebe hodim par aut a muzu porovnat rozvory,papirovou spotrebu a dalsi parametry?
Proste nejaky web kde vedle sebe hodim par aut a muzu porovnat rozvory,papirovou spotrebu a dalsi parametry?
Citroen C4 GP
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mám dilema: Neska mi přistál mail a SMS od Allianzu na dodání fotky tacha m4Zlika (mám tam limitovaný roční nájezd), taxem zalez do k němu do nory, otevřel ho a.... tma, baterka úplně KO (a to je tam předloni nová AGM). Takže sem ho připích na c-tek (ještě že má nabíjecí port v motorovým prostoru, k baterce vzadu se bez šťávy nedostanu). A fčíl mám dilema: nechat ho na c-teku přes noc nebo ne? Posera ve mně říká ne (už sem to tu spal víckrát, že bez dozoru nenechávám ani mobil na nabíječce) ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nechat celou noc, nebál bych se toho. Veterána mám na nabíječce prakticky celou zimu bez dozoru, když nepočítám požární čidlo v garáži...
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
Dyž já furt nevím... ale dík za názor.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jo taky AGM na CTEKu přes noc, kámoš běžně týden v kuse u auta za 3+ mio
Delam to tak uz prakticky neustale. Ctek na baterku vecir a rano sundavam. Obzvlast kdyz dam recond, tak to stejne trva dlouho. Ted jak byly ty mrazy, tak sem nechal i tri dny (patek-pondeli), aby byl aku v pondeli hezky na max.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Jestli to necháš přes noc, tak seš zítra bezdomovecpavproch píše:Dyž já furt nevím... ale dík za názor.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tvl,mám kabrio,sprintera a motku na nabíječce od listopadu.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...