No, myslim, ze to prave Maggic necetl a nepochopil, co jsem psal. Ja sice EV pouzivam, v urcitych ohledech splnuji co maji a davaji smysl, v jinych zase ne. Spise jsem tu psal hlavne ruzne poznatky aby lide meli nejake informace z realnych zkusenosti.Stepan píše:Maggic píše: Myslím, že se hodně pleteš. A teď bez "demagogie".S Kadjarem nemám opravdu pocit, že bys mě jakkoliv přispíval na jeho koupi, jízdu nebo pojištění! Nebo myslíš, že na příplatek za barvu 20 tisíc, že na Bose repráky se subwooferem za 15 tis. příplatku jsi musel přispět? nebo na výklopné páté dveře za 25 tisíc? Asi těžko.., a to ani žádný jiný občan EU.
Skládáme se ti na platy výrobních dělníků a pořízení výrobních zařízeních, na které všechny ty krámy, na který seš tak pyšnej, byly vyrobený. Tečka.
Na koupi benzinu a pojištění mě taky určitě nepřispíváš, naopak i z těchto částek bohatě přispívám do společného, dokonce už i některým bohatším občanům EU!
Chudáčku.
Jinak jsem člověk, který myslí jinak než ty, DEMOžumpa, sluníčkáři, kavárna a jiní, kterým to pořád krapet nedochází.
Chápu, že pokud má člověk hysterickej záchvat, je těžké situaci vidět racionálně. Jak sis povšiml, kromě MadJoe (kterej k tomu má ještě M3, pokud správně tuším) tady elektromobil snad nikdo neprovozuje. Naopak, kritizuje to samý co ty.
Kňučíš tady na špatným hrobě a nadáváš lidem, co s tebou vlastně souhlasí. Za pomocí slov obratů, za které by se ani marxisticky uvažující student FF UK nemusel stydět. Takže seš vlastně akorát k smíchu. Nepřinášíš žádný nový argumenty, pohledy. Všechno, cos tady poslední 3 dny vyplodil, sme už od tebe slyšeli.
Nikdy jsem nehodnotil situaci s étrony, jen jestli z toho hlavně já budu mít nějaký prospěch!!!!, tady přece každý musí uvažovat globálně, jako jestli to má budoucnost?
O tom co kdo musí nerozhoduješ ty, ale každej sám.
ale pro celou společnost, a to je přesně to co mě sere, že lidi na nejvyšších postech, kteří rozhodují o našich životech jsou neschopná jelita, že si člověk říká, že snad nemají ani čím myslet.
Tak to změň
Neboj, já ti tvého vysněného étrona určitě závidět nebudu, mám už páté auto a dvě mě stály, každé, přes milion. Konkretně 1.206000 Kč a 1.165000 kč.
Moje sny vyplňují zcela jiné věci než elektromobil a slušně vybavenej Superb nebo co se dá dneska za 1,2 koupit.
Takže už je ti doufám jasné, že i na slušného étrona pěkně zadotovaného mám.., ale je tu "problém".., mám mozek.
No, tou druhou částí si nejsem jistej
Mimochodem, může mi někdo vysvětlit, k čemu by nám bylo dobrý to "zrušení dotací" po kterých tak volá Vašek Klausů jr.? Na národní úrovni? Co by se stalo, kromě toho, že by všechno plošně zdražilo a stali bychom se nekonkurenceschopní vůči zahraniční konkurenci?
Bonusová otázka po tom zní, když chce někdo rušit dotace, proč tam chybí ta druhá část, ve které mi řekne, jaké daně mi výměnou za to sníží? Protože pokud je nehodlá snižovat, tak já jsem radši když je dostane Babiš na tousťákovou linku než aby je prožrala Maláčová či jinej státní ouřada. Z tý jeho toustový linky aspoň něco mám. Třeba nějakou práci na její stavbě.
Ale porad mam doma vice aut na fosilni paliva nez EV
Ale tady se nema smysl bavit, Maggic porad vykrikuje svoje
Citi se ukrivdeny, kdyz se takhle vyjadruje. Nebo mi to prijde, nevim proc
Ale je vcelku zabava to cist
Btw, pokud EV zachrani automobilky aby mohly neustale vyrabet nejake sportovni auta pro nadsence, hlavne s manualem apod. Boze, take my money