Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
Deli: Koleno vypadá dobře, ale 2 rozkrájené okurky, 3 naložené beraní rohy a 2 lžice plnotučné z Penny za 4,50 mi tak trochu přijdou málo.
Nevím jaká je cenová úroveň merlinova penzionu, ale tohle mi přijde takové moc obyčejné... A aranžmá by také šlo vymyslet lépe. Tohle je tak na úrovni 90's.
Nevím jaká je cenová úroveň merlinova penzionu, ale tohle mi přijde takové moc obyčejné... A aranžmá by také šlo vymyslet lépe. Tohle je tak na úrovni 90's.
2.9T RWD
A vyhrál's aspoň?šmoula píše:Jop, tuhle sem byl na nějaký akci a byla tam soutěž sněž 3 čili papričky, v co nejkratším časem... Tak jako správnej trouba sem do toho šel, a výsledek? 2 dny mi bylo blbě...
2.016V 99kW
Hondí mužík má pravdu ...... co se přílohy týče, tak tam není bohužel nic navíc a ani to příliš nevypadá. Na druhou stranu, méně někdy znamená více, takže proč neHondaMan píše:Nevím jaká je cenová úroveň merlinova penzionu, ale tohle mi přijde takové moc obyčejné... A aranžmá by také šlo vymyslet lépe. Tohle je tak na úrovni 90's.
Niko nadžanel ko kerdža
žrádlo nemá co vypadat, žrádlo má nasytit, v neluxusnějším případě i chutnat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ale prd to je právě problém... všichni se chtějí hlavně hodně nažrat a nejlepé zadarmo... pak to má nějak vypadat
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
+1
Hlavně se pořádně nažrat a málo zaplatit a v neděli hurá na kaťák za kilo s hranolkama...
Hlavně se pořádně nažrat a málo zaplatit a v neděli hurá na kaťák za kilo s hranolkama...
2.9T RWD
já ale nemluvil o tym, že (skoro) zadara..... za dobrý (čti dobře udělaný) ne načančaný žrádlo sem ochoten i dobře zaplatit.... ale samozřejmě "lidová klasika" vítězí - čti: ovarový kolínko za 52,- u "mokrýho cecku" nad tunelem nad Moravskou třebovou
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to je moc. chodim na hotovku za 63,- a na 70 Kc stravenku si nechavam vracetHondaMan píše:+1
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Tak ono je rozdíl jít někam na hotovku vs. jít s čubinou na večeři. Když jdu na hotovku, tak sem ochoten dat max 80kč víc ne. Ale když jdu někam na dobrou večeři, tak nemám problém dát 500 za osobu.kazysvjet píše:to je moc. chodim na hotovku za 63,- a na 70 Kc stravenku si nechavam vracetHondaMan píše:+1
2.0i 107kW
Spíš, hlavně se pořádně nažrat za slevový kupon ze slevomatuHondaMan píše:+1
2.0i 107kW