cez vikend sa chystam vymenit vsetky vstrekovace, nove sviecky,cievky a rovno vymenim aj veko ventilov s novym tesnenim.
Zacali sa mi objavovat studene starty s misfire a chodom na 5 valcov . po restarte motora uz ok. Robi to len ked si zapnem webasto. Ak ho nemam zapnute a auto stoji aj tri dni, je citit par sekund drsnejsi chod,ale potom uz je to ok.
Cievky aj sviecky maju max 20 tisic km a kedze to robi s webastom, tak vtedy tlakuje palivovu sustavu a urcite mi jeden vstrek netesni a kvapka do valca a na sviecku . Je to teda dost nebezpecne na riedenie oleja benzinom a poskodenie steny valca.
Mam nabehane 215t km a pozeram,ze este povodne vstrekovace s indexom 09. Vraj najmenej zavadne by mali byt tie najnovsie verzie index 12, ktore som objednal.
Tak snad vsetko pojde hladko a vymena prebehne bez problemov . Veko ventilov uz tiez sem tam slzi ako som si vsimol,takze to cele vymenim a mam dalsich 200t km pokoj s tymto.
Ale uz len samotne diely boli riadna palba financna a som rad,ze nemusim este platit za vymenu niekomu.