Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Ale jinak ten jejich diesel jede moc hezky, vůbec uvnitř není slyšet, že jedeš v naftě. Než jsem v tom jel, tak jsem zkusil SQ7 a X5 a F-150 byla uvnitř lépe odhlučněná od zvuku motoru.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
AO =AutoOutlet?řidičBOB píše: AO je parta pičusů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Až bude chvilka něco ti k tématu servisu US aut poslu. To je horror na vydání knížky...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Není na tu firmu moc lásky po internetu. Dyť i ty, MZ, si na ně nadával ne?
Pán ale říkal že jim dovezl toho RAMa co měl předtím (5let), dostal 60% pořizovací ceny na výkupu. To je zase hezky
Pán ale říkal že jim dovezl toho RAMa co měl předtím (5let), dostal 60% pořizovací ceny na výkupu. To je zase hezky
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já bohužel neřeším Outlet, ale jiné profíky, co se chovají jak dobytek a nic neumí spravit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To je ta samá parta jak si z nich byl ještě půl roku zpátky nadšenej?
Ano ale to bude spis tak rok zpátky.
Poprvé mě nasrali loni v květnu.
Poprvé mě nasrali loni v květnu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Stepan : Co třeba Panamera a vlek na přípravek ? Mustang by to taky odtáhnul.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Tolik na to zase nemám
A vlek je voser, respektive, to nepotřebuju.
Když už potřebuju něco odvézt, můžu si vzít dodávku / poslat s tím člověka. Nebo i ten vlek je dycky za co zapřáhnout.
Ale občas by se prostě hodilo mít možnost si cestou z jednání rovnou přivést i něco ze stavebnin, nebo naopak cestou do hospody hodit EUR paletu zboží k zákazníkovi do průmyslový zóny za městem .A ten pickup mi na to přijde ideální. Zároveň je to auto, ze kterýho bych uměl mít "radost", že ho mám. Asi před 14 dny jsem se byl podívat na novou A7 a jakože meh, taková lepčí oktávka no. To i Megane RS mi zvednul tepovku víc
A taky se, pomalu ale jistě, blíží čas rozmnožování. A já nejsem takovej srdcař jako byl táta, takže se s "dětským příslušenstvím" do kufru kupéčka srát rozhodně nebudu
Zbejvá rozměřit pražský parkovací stání a někdee vyzkoušet jak se to chová ve 180 tempomat
A vlek je voser, respektive, to nepotřebuju.
Když už potřebuju něco odvézt, můžu si vzít dodávku / poslat s tím člověka. Nebo i ten vlek je dycky za co zapřáhnout.
Ale občas by se prostě hodilo mít možnost si cestou z jednání rovnou přivést i něco ze stavebnin, nebo naopak cestou do hospody hodit EUR paletu zboží k zákazníkovi do průmyslový zóny za městem .A ten pickup mi na to přijde ideální. Zároveň je to auto, ze kterýho bych uměl mít "radost", že ho mám. Asi před 14 dny jsem se byl podívat na novou A7 a jakože meh, taková lepčí oktávka no. To i Megane RS mi zvednul tepovku víc
A taky se, pomalu ale jistě, blíží čas rozmnožování. A já nejsem takovej srdcař jako byl táta, takže se s "dětským příslušenstvím" do kufru kupéčka srát rozhodně nebudu
Zbejvá rozměřit pražský parkovací stání a někdee vyzkoušet jak se to chová ve 180 tempomat