BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
ale no tak co takhle něco ještě ze života ?
ještě tu mám jednu která značí přesně co dělá Z4M Coupe na tváři řidiče ...jen potřebuju svolení Bonda můžu ?
ještě tu mám jednu která značí přesně co dělá Z4M Coupe na tváři řidiče ...jen potřebuju svolení Bonda můžu ?
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
btw: v té červené stejně vypadá nejlépe ...jel jsem v sobotu cca 250 km za černou a eee
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
že je červená nejlepší ?:)
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvypjanda píše:Jako by to bylo vcera Zase o nehode s velkym panem B. budes jednou moci napsat knihu... Napada me takove volne pokracovani knihy Oty Pavla - Jak jsem potkal ryby v Z4
Zavzpominejme malou fotostory, kdyz me ucinis spoluautorem, muzes ji pouzit i ve sve knihze
---
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
uplne mi to zkazilo den, byla opravdu nadhernaacer.t píše:ale no tak co takhle něco ještě ze života ?
ale pro srovnani jen par km a par let od sebe:
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
http://forum.autoforum.cz/download/file ... &mode=view
na tehle fotce je nehorsi ze sme prileteli zleva
na tehle fotce je nehorsi ze sme prileteli zleva
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Mně se asi víc líbí ta šedivá.Bond007 píše:acer.t píše: ale pro srovnani jen par km a par let od sebe:
Jinak tu červenou sem taky měl možnost vidět, bohužel už s novym bodykitem. Vezli jí na začátku září v rok nehody někam z jihu přes Tábor.
TSs