Jaké pohádky? Prostě auto nad 200 000 km se starším datem výroby se už stává černou dírou na peníze. Vím, že toho nemám naježděného nejvíc, protože jsem za svůj život měl jen 3 auta, se kterými jsem najezdil kolem 400 000 km. Všechna jsem kupoval s nájezdy pod 100 000 km a prodával dál s nájezdy přes 220 000 km (jedno z toho šlo rozebrat a do šrotu, protože už nebyla oprava vzhledem k hodnotě auta rentabilní). Všechna se od zhruba 200 000 km začala více kazit. Když se jedna věc opravila, tak za chvíli se objevila další a tak to byl nekonečný kolotoč.Čičo píše:Slabým motorom majiteľ potrestá sám seba na hodne dlho, nie nadarmo sa to volá základná motorizácia. A tie rozprávky o 200 tis. km...
M.Z. Na štěstí v Sazce nevěřím, takže ani v této loterii ne. Asi budu muset hledat dýl, než se objeví nějaký dostupný 2.0. Co se elektriky týče, tak jsem ohledně tohoto auta našel jediný problém a to je hlavní displej. Do roku 2017 se montovaly nějaké kusy, které umíraly (začalo to vadnými pixely, až z toho byly fleky a nakonec displej umře úplně). Jediná oprava je prý výměna a displej stojí 23 000 Kč bez práce.