Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Honza42
Letec

Re: Koronavirus

Příspěvek od Honza42 »

Rakousko:
https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... cle-detail

Česko:
Policista zkušeným okem zhodnotí zdravotní stav adepta na příjezd do okresu, podívá se na potvrzení, které si nejčastěji adept vystavil sám, ...... a rozhodne.

Ti rakušáci mají ale hloupé policisty, tak to musejí dělat tak strašně komplikovaně.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

A k tomu je to posera ;;)
Potřebujem Topola!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
northwind
Pan Řidič

Příspěvek od northwind »

ODSka se pořád ještě nevyhrabala z historie okolo lidí jako Langr, Bém+Janoušek takže tam to asi ještě chvilku potrvá. Moc mě ale zajímá, co budou volební kecy na billboardech od ANO na podzim, protože za poslední rok tam není nic, na co by mohl jejich průměrnej volič slyšet. A ještě ke všemu jede dneska blekota žalovat na hrad, že si s nim nikdo nechce hrát.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

řidičBOB píše:Ani jedno a ani druhé. Mé duševní zdraví je ve výtečné kondici. Ale děkuji za starost.
V čem konkrétně z mého vyjádření máš podezření, že mi mrdlo?
Utocis zbytečně na mě, když komentuju pohled průměrného voliče
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Fiala může být jaký chce (já teda nevěřím, že je tak čistý), ale stranu ovládají pořád stejní kmotři. V krajích to je zřejmé. Když se dostanoubk lizu, žačnou dělat to samé, proč šli od válu
Back to basics.
Příčina -> následek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

northwind píše:ODSka se pořád ještě nevyhrabala z historie okolo lidí jako Langr, Bém+Janoušek takže tam to asi ještě chvilku potrvá. Moc mě ale zajímá, co budou volební kecy na billboardech od ANO na podzim, protože za poslední rok tam není nic, na co by mohl jejich průměrnej volič slyšet. A ještě ke všemu jede dneska blekota žalovat na hrad, že si s nim nikdo nechce hrát.
Myslím, že se dávno vyhrabala.
BTW: Langer byl nejlepší ministr vnitra. Alespoň policie uvnitř to tak vnímala. Bém byl zase nejlepší primátor Praqhy. Nebýt jeho, tak Blanka není, cyklostezky taky ne...například.
Dneska se krade za bílého dne a navíc ani není vůle s tím nic dělat.
Bureš nejde žalovat - to je omyl. Ten jde s mrtvolou probrat možnost pádu vlády a nástupu úřednické (s premiérem Benešem) až do voleb. Agrotisk pak začne produkovat ještě větší hnůj, než produkuje a na podzim ANO 35%.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ExFun píše:Fiala může být jaký chce (já teda nevěřím, že je tak čistý), ale stranu ovládají pořád stejní kmotři. V krajích to je zřejmé. Když se dostanoubk lizu, žačnou dělat to samé, proč šli od válu
Přesně! Nemůže být přece čistý. Sice ho vůbec neznám, ale zmrd to bude :ympray:
...nechápu, jak jsi na to přišel. Ten člověk do roku 2011 ani netušil, co je to politika. Jeho špatnou vlastností je právě fakt, že je slušný, protože je morálně čistý.
Jak jednou řekl Burešovi: zatím co vy jste v Palermu úspěšně podnikal a bohatl, já jsem učil na vysoké škole.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Stepan píše: A ne, ten provar není v nepodpore nouzového stavu. Ale v té prezentaci.
Kdyby aspoň jako hlavní zprávu dokázali vyslat - vláda nouzový stav nepotřebuje, má dostatečné nástroje na boj s CoVIDem i bez něj.

Místo toho je zpráva opozice - Babiš se s námi nebaví, tak jsme mu pokračování nouzového stavu neschválili... To je ubohost a marnost. V podstatě tím řekli ,že jsou neschopní kopat Babišovu ligu.

Naproti tomu Babiš hned vyslal zprávu - hodili jste mi klacek pod nohy. Kvůli Vám teď budou umírat lidi...
Back to basics.
Příčina -> následek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

....každý si z toho vezme to, co chce. Já v tom například to, co ty píšeš, nevidím.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

řidičBOB píše:
ExFun píše:Fiala může být jaký chce (já teda nevěřím, že je tak čistý), ale stranu ovládají pořád stejní kmotři. V krajích to je zřejmé. Když se dostanoubk lizu, žačnou dělat to samé, proč šli od válu
Přesně! Nemůže být přece čistý. Sice ho vůbec neznám, ale zmrd to bude :ympray:
...nechápu, jak jsi na to přišel. Ten člověk do roku 2011 ani netušil, co je to politika. Jeho špatnou vlastností je právě fakt, že je slušný, protože je morálně čistý.
Jak jednou řekl Burešovi: zatím co vy jste v Palermu úspěšně podnikal a bohatl, já jsem učil na vysoké škole.
Děláš si z nás prdel?

Politolog neví, co je politika?
Běž se zeptat na MU ,jakou politiků tam nedělal, aby se stal rektorem a jak tam na něj vzpomínají...
Back to basics.
Příčina -> následek
Odpovědět