To není tak úplně pravda. Pokud jsi nevypnul ČT24 po hlasování o prodloužení o 30 dní, tak jsi viděl, co se dělo poté...ExFun píše: A naprosto dementní opozice skutečně politikarila. Místo alternativního plánu řešení a konkrétních kroků, tedy věcného postoje, to postavila na kritice postupu, že se s nimi vláda nebaví. Procesní věci voliči nepochopí. Nerozumí tomu.
Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Třeba to jak Kuba řekl, že Němcová tomu nerozumí?řidičBOB píše:To není tak úplně pravda. Pokud jsi nevypnul ČT24 po hlasování o prodloužení o 30 dní, tak jsi viděl, co se dělo poté...ExFun píše: A naprosto dementní opozice skutečně politikarila. Místo alternativního plánu řešení a konkrétních kroků, tedy věcného postoje, to postavila na kritice postupu, že se s nimi vláda nebaví. Procesní věci voliči nepochopí. Nerozumí tomu.
Placali tam pár požadavků, které chtěli aby vláda začlenila do vládního plánu. Neprejstavili ucelený vlastní plán...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, když není něco od stolu nalajnované, tak je to špatně. Klasické myšlení levičáckého eurohujera. Nepřekvapuje.
Ano, třeba toho Kubu, který doteď pindal, jak se o ně nikdo nestará, nikdo jim nepomůže. Odpovědnost házel přes plot. Teď, když by měla být na něm, tak se vzteká stejně, jako zbytek hejtmanů.
A přitom jde o úplné hovno. Nouzák tady máme s přestávkami skoro rok a co se změnilo? Vůbec nic. Virus si žije vlastním životem bez ohledu na zákazy a omezení. A podle mne může klidně nastat situace, že lidé se nadále budou chovat zodpovědně a situace se nijak dramaticky nezhorší.
Ano, třeba toho Kubu, který doteď pindal, jak se o ně nikdo nestará, nikdo jim nepomůže. Odpovědnost házel přes plot. Teď, když by měla být na něm, tak se vzteká stejně, jako zbytek hejtmanů.
A přitom jde o úplné hovno. Nouzák tady máme s přestávkami skoro rok a co se změnilo? Vůbec nic. Virus si žije vlastním životem bez ohledu na zákazy a omezení. A podle mne může klidně nastat situace, že lidé se nadále budou chovat zodpovědně a situace se nijak dramaticky nezhorší.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ani jedno a ani druhé. Mé duševní zdraví je ve výtečné kondici. Ale děkuji za starost.
V čem konkrétně z mého vyjádření máš podezření, že mi mrdlo?
V čem konkrétně z mého vyjádření máš podezření, že mi mrdlo?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak hlavně opozice teď má důležitější věci na práci. Třeba řešit jestli zase nerozdelit ty koalice, když už to k dalším korytum nepomůžeExFun píše:Ne, oni jsou tak blbí a hlavně myšlenkové impotentní. A neumí se dohodnout na koordinaci proti Babišovi. On si s nimi hraje. Rozdělí si je na počkání.HondaMan píše:Chtějí nechat AB elektorát vychcípat...ExFun píše:Jsou to idioti (opozice), sami se zase popravili. Babiš právě vyhrál další volby.
Covid počká.
A jinak souhlas s ExFunem. Opozice to promrdala a Babisovi/socanum pomohla. Sice se teď pár týdnů nebude tolik krást, ale podzim se blíží.
A ne, ten provar není v nepodpore nouzového stavu. Ale v té prezentaci.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
vychcípání byl samo pokus o nadsázku...ExFun píše:Ne, oni jsou tak blbí a hlavně myšlenkové impotentní.HondaMan píše:Chtějí nechat AB elektorát vychcípat...ExFun píše:Jsou to idioti (opozice), sami se zase popravili. Babiš právě vyhrál další volby.
Ta impotence je smutná realita. ODS s panem profesorem, Sašou Vondrou, Zahradilem a spol nenabízí vůbec nic. TOP je na tom jen trochu lépe, ale... Socani jsou parodie sama na sebe a Starostům mám problém věřit byť ve spoustě okresů odvádějí dobrou práci.
Na Pirátech mě baví jak fungují. Významně méně ale to kam směřují.
Upřímně se přestávám divit lidem, kteří to ABčku hodí, protože ho ostatní serou prostě více.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ta poslední věta je zajímavá úvaha...člověk, který krade za bílého dne a lže, jak když tiskne, sere někoho méně, než prof. Fiala. To je asi pak čas na emigraci nebo dobrovolnou izolaci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já nezpochybňuji osobnostní kvality pana profesora. Bohužel ale předsedá straně, která za posledních 10 let nepředvedla vůbec nic a jsem přesvědčený, že pod jeho vedením ani nepředvede. Prázdný boj proti EU? Němcová, který je co 14 dnů zděšena na FB? Saša se Zahradilem uklizení v EP?
S emigrací souhlas. Nevidím tu nikoho, kdo by současnou situaci dokázal změnit a nebyl komunista.
S emigrací souhlas. Nevidím tu nikoho, kdo by současnou situaci dokázal změnit a nebyl komunista.
2.9T RWD
S Fialou ODS nemůže dosáhnout vůbec ničeho, to je snad jasné už od začátku. I kdyby byl svatý a vznášel se na obláčku se svatozáří nad hlavou. Je totiž politicky impotentní a zcela bez charisma. Jakýkoliv velkohubý mafián ho ve volbách zašlápne podpadkem do hnoje. To je realita.