whitelist & blacklist
Re: whitelist & blacklist
Nakonec poslali i dobropis, takže nula od nuly pojde.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
K tomuhle jen dodám, že jsem minulý týden soukromě objednával balík z AT Graz, proběhl přes Linz, Leipzig, Ostrava a za 19 hodin od vyzvednutí a 22 od objednání na vsi v Beskydech.
2.9T RWD
Objednal jsem u Redbubble níže uvedené triko s designem Miata velikost M. Do 4 dnů přišlo, ale velikost byla menší než uvádějí v tabulce velikostí. Po reklamaci poslali zdarma větší velikost L, která přišla také do 4 dnů. A tu menší velikost, abych si nechal pro manželku nebo přítelkyni jako odškodnění. Klobouk dolů. Typicky americké řešení client first, i když to řešila jejich německá pobočka.
https://www.redbubble.com/de/i/t-shirt/ ... m=43189817
https://www.redbubble.com/de/i/t-shirt/ ... m=43189817
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tys tam měl D (doručovací) adresu, že?
... by mě ukrutně zajímalo, jak by to probíhalo, kdyby ta adresa byla CZ...
... by mě ukrutně zajímalo, jak by to probíhalo, kdyby ta adresa byla CZ...
Jj, kupováno na D adresu. Ale kupoval jsem pravidelně potravinové doplňky z US na CZ adresu. Jednou přišlo omylem něco jiného než objednáno. Při reklamaci poslali obratem zdarma to správné a staré ať si ponechám. A jednou balík nedošel, tak to poslali zdarma znovu. Pak přišel se zpožděním i ten původní. Tak jim to píšu a zase ať si to ponechám. Z US mám tedy dobré zkušenosti. Tady v D také vyřizují reklamace v pohodě. Bohužel doma v CZ jsem zažil spoustu potíží při reklamacích. Většinou snaha to neuznat, mlžit a dělat z člověka vola.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já udělal podobnou (dobrou) zkušenost s BlackDiamond (US značka potřeb pro outdoor) - koupil sem od nich (EU pobočka) skládací turistické hůlky, hned zanova se jedna posrala, sem jim naspal "čo s tým, kam to mám poslat", odpověděli do druhého dne, že si je mám nechat a že mi posílají (a poslali) nový (druhý) pár zdarma. Tu posranou sem opravil a mám fčíl dva páry.
Dobře teď můžeš chodit se 4 tyčkama
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Eeeee, chodím jen s jedním párem - jedny mám tady na lítačku po beskydoch a druhý pár sem odlifroval k sobě domů do ta3.
Blacklist na Iveco.
Scanie i Mercedesy ráno vypadly a Iveca, nejmladší auta, obe chciply. Jedno při nakladce, druhý 10 km od baráku. Nafta je ve všech stejná.
Talosi
Scanie i Mercedesy ráno vypadly a Iveca, nejmladší auta, obe chciply. Jedno při nakladce, druhý 10 km od baráku. Nafta je ve všech stejná.
Talosi
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))