Strava na cestách
Moderátor: řidičBOB
Re: Strava na cestách
Golf ruls, jak neni golf s nafouklou hubou odcházím
SSS - vdechne tě do života
Dnes som si spomenul na toto téma keď som v aute za jazdy jedol caesar šalát z mcdonaldu v meste sa to dalo v pohode, len mestký kretén na mňa blbo pozeral, keď som mu ukazoval povolenku na vjazd a v jednej ruke misku so šalátom a v hube vidlička... Praktické výhody automatu
jak by řekl můj kamarád: Co odřadí automat, odřadím když mám plný ruky aj kokotom.
Slow and serious
ha ha
jinak ja mam ty bagety fakt rad (aspon nektere)....nekdy si to i sam delam doma
sam si delam taky a nemam s tim problem. ja nemam rad tu hmotu baget, ktere vydrzi tyden cerstve. a tem dresingum take moc neverim.
s koupenou cerstvou bagetou z mistni pekarny, ktera ma datum spotreby do druheho dne take nemam problem
s koupenou cerstvou bagetou z mistni pekarny, ktera ma datum spotreby do druheho dne take nemam problem
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
caddy no holt jsou lidi, co jsou se svou pátou končetinou šikovnější než mnozí rukama...
kazy Taky si na cesty chystám samo-domo bagetos.
kazy Taky si na cesty chystám samo-domo bagetos.
Slow and serious
Já jsem na domácí chystání baget moc líný a pak za to utratím majlant... budu se muset odhodlat k chystání svačin...
2.016V 99kW
No nevím jak vy, ale já si za 50Kč doma bagetu udělat neumím...
Taky tak, minule som si to skúsil len tak od oka spočítať a bolo to viac za kolko by som kúpil hotovku