Toyota obecně
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Toyota obecně
...mat na to ty prachy...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak jsem se dneska ptal a gt86 (mozna gr86) v evrope bude, predstaveni cca v polovine 2021.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Prej 2.5 atmo manual a jmenovat se to bude spis gr86.Stepan píše:a co to teda bude? 2.4 atmo? Manuál má bejt?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Sakra, to sem nechtěl slyšet
To bude úplně Sofia volba, jestli si člověk chce hrát na puristu nebo spíš jezdit vopravdu rychle
A hrozně super je, že když je představení až v půl 2021, tak se teď můžu třeba ještě rok prostě jenom těšit. A to je nakonec větší sranda než to reálně koupit a vědět, že zas X let nic nebude
To bude úplně Sofia volba, jestli si člověk chce hrát na puristu nebo spíš jezdit vopravdu rychle
A hrozně super je, že když je představení až v půl 2021, tak se teď můžu třeba ještě rok prostě jenom těšit. A to je nakonec větší sranda než to reálně koupit a vědět, že zas X let nic nebude
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
U konkurence vyšel test Yarýska GR - testovali na okruhu v Mostě ("jede jak zběsilý, k neutahání") i na okreskách ("okresková motokráva").
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nase firma jeden koupila a ted to mame jako motivaci. Nejlepsi obchodaci podle nejakych kriterii budou dostavat gr na tyden. Zacina to myslim ted unorem. S kolegem jsem se vsadil, ze to konce mesice nedozije
Kavis: Nemyslím to jako rýpání, vážně mě to zajímá: mohl bys mi prosím vyskloňovat slovo kolega? Už jsem to slyšel ve tvé podobě "s kolegem" na Brněnsku, ale považoval jsem to za místní exotiku. Teď bych si tuto nářeční variantu rád poslechl celou (správně je to "s kolegou", podle vzoru předseda). Díky
- Lachende Bestien
- Letec
Začátek vašeho příspěvku mi dost připomíná podobně začínající hlášky na fórech v engliši jako "I'm not racist, but...(I hate niggers)".
Každopádně koncofka "a" slova "kolega" může v českomoravštině vytvářet mylný dojem, že jde o osobu ženského pohlaví.
V rámci zjednodušení a zpřehlednění by tedy bylo logičtější používat výraz "koleg" - skloňujeme podle vzoru Oleg - pro muže, a "kolega" místo zbytečně dlouhého kolegyně pro ženy.
Až se i do chechostánských zákonů implementují "pocitová" dogmata členů novodobé sekty fluidních dženderů, pak se linqisté asi poséřou.
Každopádně koncofka "a" slova "kolega" může v českomoravštině vytvářet mylný dojem, že jde o osobu ženského pohlaví.
V rámci zjednodušení a zpřehlednění by tedy bylo logičtější používat výraz "koleg" - skloňujeme podle vzoru Oleg - pro muže, a "kolega" místo zbytečně dlouhého kolegyně pro ženy.
Až se i do chechostánských zákonů implementují "pocitová" dogmata členů novodobé sekty fluidních dženderů, pak se linqisté asi poséřou.