Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
HondaMan
Letec

Re: Koronavirus

Příspěvek od HondaMan »

řidičBOB píše:Že 99,9% dodržuje opatření v nastavené míře, to chápu, že se nehodí to TV novin nebo o tom napsat článek. Takže se dočteme o tom promile, které nedodržuje a které na situaci nemá prakticky žádný vliv.
Většina malých a středních firem, ve kterých jsem byl za poslední 2 měsíce, na to sere. Když vedu děti do školky, tak jsem jediný kdo má roušku, protože personál je přeci také nemá. Podobně personál v obchodech nebo na benzinkách. Plexi vyřeší vše :-D
Znám několik trenérů/masérů/kadeřnic, které svoji praxi maximálně omezili a pracují za černými závěsy podobně jako bary a hospody.
V době, kdy se hospody zavíraly ve 21 trvalo celé 2 telefony, najít otevřenou. Konal se v ní mimo jiné vánoční večírek. Bufety v horách, kde je v jejich okolí desítky či stovky lidí se svařákem namačkáno na terase jsou jen třešínkou na dortu.

Nehledám viníka. Můj tip ale je, že mimo Prahu a blízké okolí dodržuje tak 1/4; 10% na to sere úplně a zbytek tak nějak s davem...
Policejní statistiky jsou nesmysl. Ti kontrolují maximáně autobusové zastávky...
2.9T RWD
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tak já dneska hlásím malou firmu na Pardubicku jako dodrzovace. Roušku i do skladu, placani se loktem místo podání ruky... :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: mám x jednání každý týden napříč republikou. Fakt tohle nepozoruji. Roušky všude, max. po dohodě se sundávají. O otevřené restauraci nevím žádné. O fitku ano - jsem majitel a pro sebe mám otevřeno.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

"Po dohodě se sundavají"!
=))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Dalibor Janda říkal, že covid se nemá podceňovat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

imo ale tady nikdo neříká / si nemyslí, že covid neexistuje. Názory se různí jen na to jakým způsobem k tomu vláda přistupuje a zda ta opatření nejsou ve stylu: "chci chytit žraloka, tak hodím síť do moře a budu jezdit po oceánu křížem krážem. Dřív nebo později se chytne". Co na tom, že vylovíš i spoustu bordelu co nechceš, ale hlavně by bylo hned na začátku lepší hodit návnadu na žraloky.

A to si myslím já. Jaro ještě jakž takž člověk zkousnul. Všechno bylo nové, tak se chyby dělají. Ale v létě už bylo dostatek času zajistit respirátory FFP2 / FFP3 pro IZS + všechny seniory. Místo toho řešil Bureš zahrádkářský zákon, vítal roušky za nesmysl z Číny jako by to byla delegace (nehledě na to, že místo těch roušek z čajny je lepší si dát přes xicht záclonu).
3/4 roku, pomalu rok jsme v nouzáku a vláda nebyla schopna udělat zákon ohledně odškodňování atd.
Vláda prosrala čas, nic nevysvětluje, data nemá, nezná, nevidí, neslyší. Jen "myslíme si" a za všechno můžou lidi.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

GeneHawkins píše:"Po dohodě se sundavají"!
=))
Co je na tom divného? Když jsem na jednání a protistrana se zeptá, zda trváme na roušce (ono mít jí hodinu nebo víc vkuse na držce, není nic zdravého), tak já z sebe říkám, že mi to nevadí. Je to moje rozhodnutí a jelikož mám OP, podle toho s tím nakládám dál. Že tobě masáž v tv a novinách vygumovala prostor, kde obvykle bývá mozek, není můj problém.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Chtěl bych vidět jednání kde mají účastníci hodinu nasazený respirátor. Nasazený = pevně celoobvodově těsnící a na nose vytvarovaný a též těsně namáčknutý. Krom jiného se v tom nedá mluvit, pouze řvát. Když se mluvit dá a je to slyšet, tak je blbě nasazený.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Honza42 píše: Když se mluvit dá a je to slyšet, tak je blbě nasazený.
Tak důležitá není funkce, ale symbolika.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Proč staví ČR na svoje (naše) náklady testovací stany a proplácí testy pendlerum, které po nich chce Německo?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět