Koronavirus
Re: Koronavirus
Teď koukám na to uzavření hranic... Pustí mi sem doufám UKR na práci?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem mu to napsat také, ale pak jsem se na toho duševního mrzáka vysralPředseda píše:a už je to tu zas.. Můžou za to lyžaři, pak za to můžou lidi co se nechtěj trávit léto na Mácháči. Pak to zase bude nějaká parta kluků co si ve sklepě daj pivo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
north: poslední přednáška prof. Šedivé dokonce ukazuje, že problém je opravdu v genetice, což jsem si myslel od počátku i já. Staří a polymorbidní pacienti jsou jasná. Nejasný byl důvod úmrtí a těžkých průběhů u zdravých a mladých jedinců. 2% populace má totiž vrozenou poruchu tvorby interferonu. Takže antivirová obrana organizmu nefunguje včas. A když se dostanou do nemocnice, bývá u pozdě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Rád si poslechnu tvoji teorii čím to je, že u nás a v Německu jsou počty nakažených tak odlišné.Předseda píše:a už je to tu zas.. Můžou za to lyžaři, pak za to můžou lidi co se nechtěj trávit léto na Mácháči. Pak to zase bude nějaká parta kluků co si ve sklepě daj pivo.
Známou, která pracovala v domově důchodců, vyrazili z práce a na rovinu jí řekli, že zbavit se personálu a pozvat si armádu je prostě levnější a ať se nezlobí
- GeneHawkins
- Letec
Ti řekla, jo?
Moje známá zase byla v takovém domově jako dobrovolnice. Její líčení je otřesné, nedodržuje se nic.
Moje známá zase byla v takovém domově jako dobrovolnice. Její líčení je otřesné, nedodržuje se nic.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a já myslel, že za to mohou lyžaři a ne dobrovolnice...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Šíří se to ode mně jak korona britského typu, nakazil sem už i p. Millera...jerry píše:To je pavprochovština. Mizející jazyk ze zapadlých beskydských údolíMaggic píše:čteš to po sobě??
Celé tu.a za pomoci starší techniky stvořili značku Jetta.
Ta se představila teprve v dubnu rocku 2019
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Co by mi to neřekla? Když ví, že jsem pragmatik a rozhodně to nepoběžím vykládat i se jmény Kubíkovi ze SeznamZprávGeneHawkins píše:Ti řekla, jo?
A jinak jsem jel tejden potom okolo a auta s příslušnými tvary RZ přítomna. Tak na tom asi něco bude
řB: A který lyžaře teď myslíš? Ty co byli loni na jaře ve Francii nebo ty současný? Se v tom ztrácím... A banda vožralých studentů někde ve sklepě už za to zase nemůže?
A ještě musím poslušně nahlásit, že máti s pantátou, 50+, fanoušci vína či uzeného, opravdu pouze velmi rekreační sportovci, si byli nechat udělat testy na protilátky. Mají jich oba jak sraček. Takže už to asi měli. Akorát si zaboha nemůžou vzpomenout kdy