Koronavirus
Re: Koronavirus
čteš to po sobě??
A btw mám novej oblíbenej vtip. Já jsem myslel, že je to jenom urban legend, ale poštěstilo se mi. Povídá mi dneska (je pátek) nějakej úřednickej pohůnek, že mi ty papíry pošle ve čtvrtek, že to už bude na úřadě, jinak má HO. Na dotaz. proč mi je nepošle teda dneska odpovídá, že na HO nemá k dispozici počítač. Za 100% platu. Hovada
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To je pavprochovština. Mizející jazyk ze zapadlých beskydských údolíMaggic píše:čteš to po sobě??
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Taková mala ukázka debilních opatřeních v akci: Nejmenovana chata na nejmenovaných horách, predevcirem pohoda, par lidi, vydejove okénko uvnitř v restauraci, ale bez sezení u stolu, ale aspoň možnost být roztroušen v teple na chatě, ohřát se, dat si polivku a pokračovat v ture / běžkách / skialpech. Vcelku mi to přišlo i jako super záchrana po náročném vyslapu. Nicméně všichni dodržovali rozestupy, byli v teple, pohoda. Dnes po zásahu policie na udání, všichni namackani u vydejoveho okénka pod střechou nad vstupem, protože sněžilo, všem tak byla zima a chtěli se aspoň trochu schovat a rozestupy vzaly za své...
A teď ať mi ti chytraci ve vládě vysvětli, v čem to bylo dneska z hlediska prevence před Covidem lepší...
A teď ať mi ti chytraci ve vládě vysvětli, v čem to bylo dneska z hlediska prevence před Covidem lepší...
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
v ničem...ale tobě snad nějaká opatření přišla, že mají logické opodstatnění?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bohužel nepřišla, což je na tom to smutné... Jsem si to tady spis odložil jako takovou stížnost... Nejvíc mě na tom štve, ze se to evidentně jen tak nezmění...
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že naopak budou přicházet další a další do nebe volající kraviny.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jako třeba uzavřít smlouvu o propagaci úřadu vládí za 0,5 mega s firmou co vznikla před měsícem se závratným kapitálem 1.000 korun českých... zmrdovina
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nebo potřebu zrušit polní nemocnici v Letňanech, protože pro její chod není zdravotnický personál...protože, když jí stavěli, tak toho personálu bylo přehršle
To jsou opravdu zdůvodnění jako ze zvláštní školy.
To jsou opravdu zdůvodnění jako ze zvláštní školy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time