Strava na cestách
Moderátor: řidičBOB
Re: Strava na cestách
ty bakety typu crocodile a pod. jite protoze vam nic jinyho nezbyde, nebo protoze vam chutnaji?
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
no asi tak, když už není na výběr, tak musíš vybírat z toho, co zrovna je..
To by mě také zajímalokazysvjet píše:ty bakety typu crocodile a pod. jite protoze vam nic jinyho nezbyde, nebo protoze vam chutnaji?
2.0i 107kW
tak třeba Golf je docela dobrej
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Neříkám že není, ale jen do první návštěvy toaletyDeli píše:tak třeba Golf je docela dobrej
2.0i 107kW
měl jsem ho opakovaně a se stolicí nebyl problém
název sice strašnej, ale raráškovi dukáty od apetitu si občas dám a forvaldský špíz je hamka... tak přemýšlím, že se mi občas nechce štvát se snídaní, tak si koupím bagetu (tak jednou měsíčně). Stolice tuhá, barva standartní, zápach decentní
Slow and serious
Já si dost často kupuji sandwich Tuňák s vejcem a nebo když mám větší hlad, tak bagetu Kuřecí špíz od Crocodille a nemám sebemenší problém.
Když mohu, tak ale vždy zastavím a najím se pořádně (čti v restauraci/motorestu).
Když mohu, tak ale vždy zastavím a najím se pořádně (čti v restauraci/motorestu).
2.9T RWD
Od Crocodille mám rád sendvič Mexické kuře a nedávno mi nečekaně zachutnal Roastbeef & turkey wrap:
http://www.crocodille.cz/cz/produkty/ba ... -wrap.html
Popravdě řečeno se mi to zdá lepší a možná i zdravější než nějaký smažák + hranolky, smažené v oleji starším než mám v motoru auta. A z "hotovek" mám v neznámých motorestech trochu strach...
http://www.crocodille.cz/cz/produkty/ba ... -wrap.html
Popravdě řečeno se mi to zdá lepší a možná i zdravější než nějaký smažák + hranolky, smažené v oleji starším než mám v motoru auta. A z "hotovek" mám v neznámých motorestech trochu strach...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
jj, ten je docela dobrejHondaMan píše:Já si dost často kupuji sandwich Tuňák s vejcem