Offroad/SUV dělník do 150
Re: Offroad/SUV dělník do 150
Vitara má málo na kouli. A u Forestera bych se bál kovomorky ještě víc jak u běžnýho rámovýho offu
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to som myslel ze vdaka V6 a ramu potiahne viac...
Posledny ma napada nejaky Jeep.
Konkretne Commander ma jeden znamy na tahanie vrtnej veze na studne a co ho ma asi 4 roky tak sa mu na tom nic neposralo a na kovomurku sa mi tiez nestazuje. Ale asi to bude este trochu mimo budget.
Posledny ma napada nejaky Jeep.
Konkretne Commander ma jeden znamy na tahanie vrtnej veze na studne a co ho ma asi 4 roky tak sa mu na tom nic neposralo a na kovomurku sa mi tiez nestazuje. Ale asi to bude este trochu mimo budget.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak ten Jeep se jeví docela zajímavě, ale na těch 200 spíš začínají...
Ale jestli to nerezne, tak by to byla varianta.
Ale jestli to nerezne, tak by to byla varianta.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za to dozivotne nereznuti ruku do ohna nedam , ale ak sa podati najst nejaky zaujimavy kus, tak preco nie...prislo mi ze to ale skoro nik nepozna, tym ze to neni klasicky cherokee a wrangler...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
taky jasný, těch 20let životnosti před sebou byla spíš sranda. Jde mi o to, aby mi na další technický neřekli, že to je na prach a nazdar.
No já to taky neznal, ale já se celkově v tomhle segmentu moc nepohybuju/nezajímám, to až teď mě okolnosti donutily. Protože krom dodávek/SUV/Offroadů nemají žádný jiný auta tolik možnost vozit na kouli. Proto sem i psal dotaz, abych se trošku zorientoval, co je k mání.
No já to taky neznal, ale já se celkově v tomhle segmentu moc nepohybuju/nezajímám, to až teď mě okolnosti donutily. Protože krom dodávek/SUV/Offroadů nemají žádný jiný auta tolik možnost vozit na kouli. Proto sem i psal dotaz, abych se trošku zorientoval, co je k mání.
tak nakonec sem to trošku přehodnotil, nebudu potřebovat tak velkou tažnou kapacitu a ani do toho nechci tolik investovat.
No a na mysl mi přišla auta jako Toyota Rav4 a Ford Maverick/Mazda Tribute. Ale co se týče koroze, tak to bude ta stejná písnička, že?
No a na mysl mi přišla auta jako Toyota Rav4 a Ford Maverick/Mazda Tribute. Ale co se týče koroze, tak to bude ta stejná písnička, že?