Auto pro budoucí rodinu
Re: Auto pro budoucí rodinu
Tak zase ojetina může 6let vydržet, když někdo natočí třeba 10tis km za rok, tak proč ne
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Co by ne? Můj otec kupoval prvního Peugeota (405 benzín) jako tříletého a nechal si ho jedenáct let (nájezd průměrně asi 13.000 km ročně, celkově na konci asi 240.000 km), druhého (406 benzín) jako šestiletého a nechal si ho dalších šest let (celkový nájezd asi 220.000 km). Současné auto bral jako dvouleté a hodlá si ho nechat zase min. šest až osm let.
A já mám svou Alfu od roku 2004 a prodávat ji nehodlám, ovšem to je hračka s minimálním ročním nájezdem (obvykle pod 10.000 km).
A já mám svou Alfu od roku 2004 a prodávat ji nehodlám, ovšem to je hračka s minimálním ročním nájezdem (obvykle pod 10.000 km).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Jenže tazatel předpokládá událost za 6 let, tedy v době, kdy autu bude cca 10. Takže 6 let bude jezdit něčím, co vůbec nepotřebuje, aby pat pár let jezdil tím, co možná, někdy v budoucnu, potřebovat bude :/
2.9T RWD
dneska koupí pekáč za řekněme xx tisíc... 6 let do něj bude rvát prachy, ikdyž najede prd.. auto starý, omlácený, a za ty peníze, co by za ně dal dneska, koupí v tý době mnohem lepší - ted kupovat zbytecny
HM: Já vím, na druhou stranu některé věci se mohou přihodit daleko dřív, než by jeden čekal
A pokud se mu Berlingo líbí a dobře se mu s ním jezdí, tak proč ne? Je to slušné auto, robustní a za solidní ceny.
A pokud se mu Berlingo líbí a dobře se mu s ním jezdí, tak proč ne? Je to slušné auto, robustní a za solidní ceny.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
presne tak, muzu krast naftu
a nerikam ze to ma byt ojetina, ja bych byl docela i pro nove auto, ale vim ze treba to nove berglingo stoji asi 300 000 coz je pro me dost, tak jestli nahodou nevite nejake "lepsi" alternativy na podobny druh auta
a mate pravdu v 16 je to neco jineho planovat nez ve 30, me je 24 a mam pritelkyni takovou ktera se neopousti
a nejsem zase ten ridic ktery jezdi denne do prace, do obchodu atd, spis jen kdyz to opravdu potrebuju
a nerikam ze to ma byt ojetina, ja bych byl docela i pro nove auto, ale vim ze treba to nove berglingo stoji asi 300 000 coz je pro me dost, tak jestli nahodou nevite nejake "lepsi" alternativy na podobny druh auta
a mate pravdu v 16 je to neco jineho planovat nez ve 30, me je 24 a mam pritelkyni takovou ktera se neopousti
a nejsem zase ten ridic ktery jezdi denne do prace, do obchodu atd, spis jen kdyz to opravdu potrebuju
Naposledy upravil(a) haunted dne úte 10 kvě 08:32, celkem upraveno 1 x.
šmoula: Tady se používá tenhle
Tedy mrgreen nefunguje
Ve 24 si koupit naftové Berlingo jako Daily driver je docela mazec.
To co psal Beaumont je pravda. Auto je to dobré, ale pořád je to dobytčák a ne osobní auto
Tedy mrgreen nefunguje
Kód: Vybrat vše
=))
To co psal Beaumont je pravda. Auto je to dobré, ale pořád je to dobytčák a ne osobní auto
2.9T RWD
len či to platí aj opačnehaunted píše:a mam pritelkyni takovou ktera se neopousti
počúvaj rady miestnych, kúp teraz možno niečo jazdené pod limit aký si si stanovil a až to príde tak budeš riešiť výmenu...
proc mazec ? ted uz s nim obcas jezdim a nevidim zadny problemHondaMan píše:šmoula: Tady se používá tenhle
Tedy mrgreen nefungujeVe 24 si koupit naftové Berlingo jako Daily driver je docela mazec.Kód: Vybrat vše
=))
ale jak rikam, nejsem v tomhle moc zkuseny takze si necham poradit klidne i jiny typ a znacku auta
a taky me napadlo co treba dovoz z nemecka ? vim ze se na to nekteri lide zamerujou a vim ze je to risk