BMW Divize
Re: BMW Divize
na bazosi je na prodej mperformance lsd pro moje auto za 45k, pry najeto 3k km
Pravda vyděsí
Dnes jsem se konečně dostal k tomu, že si nakoduju e-diff. A jaké bylo moje překvapení, že už je tam vše zaškrtnuto, tak jak jsem to chtěl udělat.. To mi teda ale vysvětlete, protože 2 roky zpátky jsem na horách zůstal na jedné uzké silnici naštorc a byl konec. Jedno kolo mělo trakci, druhé ne. Důsledek open difu - nejelo se už nikam. V tu chvíli jsem si říkal: kruci, to nemůže ESP to protáčející se kolo přibrzdit a auto by se vyhrabalo
Vygooglil jsem si e-dif, který přesně tohle má dělat.. a čučím, že už to tam je. A že to je aktivní i když člověk vypne celé DSC/DTC.. tak fakt netuším na jakém základě to funguje.
Vygooglil jsem si e-dif, který přesně tohle má dělat.. a čučím, že už to tam je. A že to je aktivní i když člověk vypne celé DSC/DTC.. tak fakt netuším na jakém základě to funguje.
@MZ: to nevypadá úplně špatně...
@předseda: to jsou ty elektronické berličky, jak já jsem ráth že v obou svých autech mám poctivou šnekovou LSD mechaniku
@předseda: to jsou ty elektronické berličky, jak já jsem ráth že v obou svých autech mám poctivou šnekovou LSD mechaniku
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jestli si chces obcas pohodit zadkem tak bych do toho sel, prijde mi to jako docela ok nabidka (Neni to treba jeste v zaruce kdyz ma najeto jen 3k, to neni moc ...?!)Brus píše:na bazosi je na prodej mperformance lsd pro moje auto za 45k, pry najeto 3k km
Chlapi, x-drive automat. Při zařazení zpátečky se ozve kovové cvaknutí. Kola se ani nepohnou. Cítit to jde i v situaci, kdy za jízdy povolíme plyn. Cca kolem 50km/h přijde cvaknutí od podvozku...
Žádná chyba, jinak auto necuká, netáhne nikam...
Žádná chyba, jinak auto necuká, netáhne nikam...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Mne neco dost podobneho delalo ulozeni kardanu. Prisle na to servisak, protoze to v tom miste bylo obouchane, projevovalo se to ale ranama z diferaku (zezadu auta)
Na jednom fóru jsem u manuálu četl, že to může být středové uložení kardanu, rozvodovka nebo převodovka..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ja som si zakupil obd2 scanner ktory mi vie povedat teplotu vody aj oleju. Okrem toho mi to neskutocne pomaha ziskat vselijake udaje z auta a niektore si dokonca aj viem sam opravit. Odporucam si precitat tento clanok ktory mne osobne velmi pomohol a kto chce usetrit v buducnosti tak kupit si aj ich produkt. Ja som za 6 mesiacov usetril aspon 20000 korun na mojom starom aute.
Tu je ten clanok: https://www.autopi.io/blog/what-is-obd-2/
Tu je ten clanok: https://www.autopi.io/blog/what-is-obd-2/