Dobrý den,
může mi někdo prosím sdělit aktuální reálnou čistou mzdu prodejců vozidel?
Samozřejmě bych rád slyšel nejlépe osobní zkušenost. Docela by mě zajímalo ohodnocení u bazaristů, dealerů nových vozidel i u nezávislých prodejců sportovních a luxusních aut. Jak moc se to liší?
Dostal jsem pracovní nabídku, miluji automobily i práci s lidmi, ale bohužel ten nabízený plat se mi prostě fakt nelíbí
Snažil jsem se pár odkazů na toto téma najít, ale jediné co jsem našel bylo aktuální pro rok 2007.
Děkuju
Průměrný plat prodejce vozidel?
Re: Průměrný plat prodejce vozidel?
Za 2020 to nebude žádná velká výhra.
Na nových autech je marže většinou nízká.
Na nových autech je marže většinou nízká.
2.9T RWD
Absolutně netuším, kolik si vydělávají, ale tuším, že bude zásadní rozdíl v platu, jestli prodejce Porsche anebo Dacia. Asi teda.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: Jo, ale co jsem pochopil z nějakých JPP historek, tak spíš naopak než by jeden čekal. Ona taková Dacie / Renault / retailová Škodovka / Ford / co já vim totiž potřebuje reálně "prodávat". Že třeba přijde někdo, kdo se byl podívat na Talismana, Superba, Mazdu 6 a teď ho zajímá proč by si měl koupit zrovna tohle Mondeo. A obchodní zástupce tak musí něco předvést, že
Kdežto Porsche? No sorry, to se prodává samo. Zákazník dojde a ví co chce, rozhodně ho při rozhodování mezi 911 Turbo a 488 nezlomí výkon prodejce To nejsou prodejci, ale podavači klíčů a tiskaři faktur.
Ale jak říkám, nejsem insider.
Tazatel: Víc peněz než v salonu nových aut si vyděláš v AAA nebo podobným bazaru. Navíc máš i šanci, že semtam přijde nějakej dobrej "podpultovej" deal, se kterým se hezky svezeš a ještě třeba trhneš nějakou kačku bokem. V salonu nových aut budeš brát pár kaček a sem tam se svezeš předváděčkou.
Kdežto Porsche? No sorry, to se prodává samo. Zákazník dojde a ví co chce, rozhodně ho při rozhodování mezi 911 Turbo a 488 nezlomí výkon prodejce To nejsou prodejci, ale podavači klíčů a tiskaři faktur.
Ale jak říkám, nejsem insider.
Tazatel: Víc peněz než v salonu nových aut si vyděláš v AAA nebo podobným bazaru. Navíc máš i šanci, že semtam přijde nějakej dobrej "podpultovej" deal, se kterým se hezky svezeš a ještě třeba trhneš nějakou kačku bokem. V salonu nových aut budeš brát pár kaček a sem tam se svezeš předváděčkou.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))