zbavte se SUV
Re: zbavte se SUV
DoubleSix: nebylo to myšleno tak, že se ti líbí, protože je drahá A ač mě se nelíbí (ani Q7, ani X7), chápu, že jsou lidé, kterým se líbí.
MZ: To nevím, vždyť je to SUV jako SUV
MZ: To nevím, vždyť je to SUV jako SUV
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Add kola: jezdim hodne, i pres zimu cca 1x tydne a tak z pulky jedu na misto autem. Na NXku jsem mel kola na strese a byl to opruz, v zime obzvlast. Ted mam na aute vyklopny tazny a skladaci thule nosic, nandanej je za minutu, kolo taky, kdyz nekam prijedu, sundam kolo, nosic, soupnu ho do kufru (zabira tak 1/4 kufru) a je to neskutecna pohoda
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ja jezdil tucsonem 2018 cca 2 tydny, totalne vykuchany holatko s 1.7 dieslem a automatem z pujcovny v jizni americe (cca 20% asfalt, zbytek sotolina) a uuuuplne v pohode auto. Jezdili jsme skoro furt nalozeny, vcetne silenejch sjezdu/vyjezdu k plazim a jinejm zajimavostem a fungovalo, bylo pohodlny, ani nijak extra nezralo.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
No tak teď si z toho vyber... jeden tvrdí na hovno, druhý v pohodě
Já teda s žádným Tucsonem nikdy nejel.
Já teda s žádným Tucsonem nikdy nejel.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Maro, proc by nemohla byt zkusenost s Tucsonem smerodatna? Ujedu s tim neco a vyplivnu svuj nazor, tecka. Nepotrebuju, aby me tu nekdo presvedcoval o opaku, nebo o vyberu spatneho auta k nabirani poznatku. O to tady jde, proste hotove novinky.cz, kde taky neexistuje nejaka pohodova rozpravka plna ruznych nazoru
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To mi už přijde na palici - mám SUV, tak proč bych chtěl sedět prdelí na silnici? Na to si koupím Z4 nebo něco takového, ne? TvlVolfik píše:Když vlezu ke kamarádovi do Kodiaqu, tak první co udělám, je že sedačka jede na doraz dolů. On to zase nechápe, sedačka max nahoře a sedí si jak pán v křesle Mám přitom mnohem více zkušeností s auty než on... Já bych si tak připadal, že ztrácím kontrolu, mám rád doslova na zemi ležící pozici Čím nižší auto, tím pocitově lepší, takže sporťák, který podjede Tatrovku, je ideálně vysoké auto.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bobe, to bude asi tím, že narozdíl od toho borce nemáš "více zkušeností s auty než on"
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To to špatně chápeš.francis píše:Bobe, mne 500 km po vsech cestach ruznych povrchu fakt bohate staci na uceleni nazoru. Nevim, co dal na tom chces zkoumat
Honziss: Byl to Tucson rv 2018 a co ridim je tezko jmenovat. Rukama mi na tisice km proslo mnoho aut od 60 po 300 koni napric beznymi segmenty, nejmene zkusenosti mam se supersporty, off-roady a nejvyssi premii. Ted sbiram poznatky o SUV, coz se tu stava nedoknutelna kategorie. At si kazdy jezdi v cem chce, vadi mi to zbytecne hroceni, hodil by se nadhled
1) Tusom 2018 je špatné auto. A je jedno co to je za kategorii.
2) je rozdíl, jestli v něčem uděláš 500 km a auto vrátíš (klasické testy, které já ani nečtu) nebo v tom trávíš hodiny a třeba se dostaneš do situace, do které ani nechceš a víš, jaké to auto má limity a tak. Pochybuji, že v půjčeném autě se kdy dostaneš na 30% toho, co si můžeš dovolit. Ale třeba se pletu.
3) pokud čteš pozorně, tak zdejší majitelé nic nehrotí. I tento flame vznikl z toho, že naopak ta druhá strana (konkrétně zamindrákovaný zlodědek) se snažil navodit atmosféru, že ho tato auta omezují a volal po regulaci toho nebo onoho. Takže ne majitelé, ale ti z opačného břehu mají lehce problém z kategorií SUV Takže ten nadhled, kamaráde
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A to bych se vsadilpetr_riha píše:Bobe, to bude asi tím, že narozdíl od toho borce nemáš "více zkušeností s auty než on"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
francis píše:Maro, proc by nemohla byt zkusenost s Tucsonem smerodatna? Ujedu s tim neco a vyplivnu svuj nazor, tecka. Nepotrebuju, aby me tu nekdo presvedcoval o opaku, nebo o vyberu spatneho auta k nabirani poznatku. O to tady jde, proste hotove novinky.cz, kde taky neexistuje nejaka pohodova rozpravka plna ruznych nazoru
No já tě určitě o ničem přesvědčovat nehodlám. A mě se zdá naopak, že až na pár excesů Honzy 42, je to velice pohodová debata.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3