zbavte se SUV
Re: zbavte se SUV
Nevim jak Tiguan, s tim jsem v terenu nejezdil, ale Touareg uplna plecka neni. Zkousel jsem teda jen naky zavaty polnacky, pole, brod se sutrama a rozhodne driv konci moje odvaha nez schopnosti auta. Svetlou vejsku a uhly to ma slusny. Kdyz se tam nechaj zakladni 18" kola s 255 gumama, tak ani o rafky se clovek nemusi moc bat a kdyz to bude zakladni dole oplastovana verze, tak by ani sramy nemusely bejt tak nesmyslne drahy.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
U nas maj lesaci, stary jimny, suzuki ignis, obcas nakej pickup. Nejlepsi offroad povoz do lesa a zazitek je stejne traktor s malou karkouHondaMan píše:Lesáci a zemědělci běžně jezdí Touaregem s night vision
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tady u nás (potkám často při polemlesemloukou3 do/z práce) místní "pytlák" yezdi do lesa otlučenou rezivou Felicií (ale přizvedlou o dobrých 8-10cm - vypadá jak na chůdách)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Volba jaké auto je na každém. A důvodů k tomu může mít plno, rozumných i nerozumných, ale i to je vždy subjektivní. Například auto do města malé, na dálnici nízká spotřeba, horská silnice sporťák, převoz zavazadel kombi či SUV, luxusní svezení limuzína a tak dále. Většina volí nějaký kompromis podle svých potřeb.
Za mě, ať si každý koupí, co chce, ale hlavně ať je auto v dobrém technickém stavu. Nejvíc mi vadí pekáče, které úplatkem projdou STK a přitom smrdí jako prase. Mají ojeté motory, že žerou stejně oleje jako nafty či benzínu, vytlučené DPF filtry a v hajzlu vstřikovací čerpadlo. Bohužel takových aut je u nás hodně ve všech třídách. A to mi vadí.
Za mě, ať si každý koupí, co chce, ale hlavně ať je auto v dobrém technickém stavu. Nejvíc mi vadí pekáče, které úplatkem projdou STK a přitom smrdí jako prase. Mají ojeté motory, že žerou stejně oleje jako nafty či benzínu, vytlučené DPF filtry a v hajzlu vstřikovací čerpadlo. Bohužel takových aut je u nás hodně ve všech třídách. A to mi vadí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
honziss: novej nevím, ale starej projel kde-co. Kor Terrain Tech.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dnes jsem dal 500 km za volantem SUV a muzu rict, ze tohle vlakno porad nechapu. Mozna az si v pristim zivote koupim vozik s konem + chatu za rozbitou cestou. Podarilo se mi projet vsechny druhy silnic vcetne vsech povrchu a krome primyho smeru na zasnezene dalnici SUV nezvlada nic, co by mi pomohlo pochopit fanatismus k teto kategorii. Mam pred sebou jeste par podobnych vyletu, tak treba mi to cvakne
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A co nazýváš SUV? A co konkrétně SUV nezvládá? To moje totiž zvládá vše, co od něj potřebuji a očekávám. Na dálnici je rychlé, ve městě a na rozbitých silnicích pohodlné. Pro posádku vepředu i vzadu prostorné s maximálním komfortem všeho, na co si jen vzpomenu (a připlatil jsem v ceníku) a díky zadní natáčecí nápravě, i pohodlné. Plus je z něj dobrý výhled na všechny strany.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Cim si jel a cim jezdis normalne?francis píše:Dnes jsem dal 500 km za volantem SUV a muzu rict, ze tohle vlakno porad nechapu. Mozna az si v pristim zivote koupim vozik s konem + chatu za rozbitou cestou. Podarilo se mi projet vsechny druhy silnic vcetne vsech povrchu a krome primyho smeru na zasnezene dalnici SUV nezvlada nic, co by mi pomohlo pochopit fanatismus k teto kategorii. Mam pred sebou jeste par podobnych vyletu, tak treba mi to cvakne
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Také nechápu, proč se tu někteří diskutující snaží naznačit, že SUV je nebezpečné na ježdění, protože nic jiného, než jízdu v přímce neumí a každá zatáčka je těžký adrenalin, jestli jí to SUV vůbec projede.
Ať si každý koupí to, co mu vyhovuje. Neexistuje univerzální řidič a neexistuje univerzální auto. Trh aut se řídí nabídkou a poptávkou (a omezeními ze strany EU).
A aby bylo jasno, v SUV nejezdím, mám Superba.
A klidně si jako další auto můžu koupit SUV, nemám s tím problém.
Ať si každý koupí to, co mu vyhovuje. Neexistuje univerzální řidič a neexistuje univerzální auto. Trh aut se řídí nabídkou a poptávkou (a omezeními ze strany EU).
A aby bylo jasno, v SUV nejezdím, mám Superba.
A klidně si jako další auto můžu koupit SUV, nemám s tím problém.