zbavte se SUV
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: zbavte se SUV
HM: dyť já neříkal, že každá evoluce je špatná. Ale třeba u Turka, který v předchozí generaci umožňoval model Terrain Tech a nové generaci nee, je to velké mínus pro ty, co to využijí. Naopak, třeba natáčecí zadní náprava je super. Rejd to má kurwa dobrý a když člověk pošle podvozek na sport, tak zatáčky lze řezat dosti obstojně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na tyhle poučky si vždycky vzpomenu, když s pickupem dojedu nějaké auto s podvozkem o 10cm nižším a nechce se nechat předjet a začne tlačit na pilu. Nakonec nevěřícně zírá, jak mu ta kráva pořád visí za zadkem, až nakonec stejně rezignuje, takže s těma jízdníma vlastnostma, to zas až takový průser nebude.Volfik píše: Všude jinde je lepší sedan či kombík. Ono stačí na dálnici udělat prudký úhybný manévr a člověk zabíjí sebe či ostatní i v situaci, kterou by jinak s podvozkem o 10cm nižším hravě zvládnout
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Každá lednička umí jet rovně, problém je, když za prudší zatáčkou stojí kolona aut a musíš brzdit a zatáčet u toho... Nebo ti tam vběhne zvíře. Nebo máš ubrzdit ty 2+ tuny na ledu či sněhu
Naposledy upravil(a) Volfik dne úte 05 led 12:18, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, ale problém je to řidiče, nikoliv auta Do situace, kdy se řítíš do zatáčky, kam nevidíš, co se děje za ní, se dostane opravdu jenom vylízaný debil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ano, ale SUV se do té nebezpečné situace dostane dříve než sedan či kombík. To je elementární fyzika.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Opět opakuji - je to záležitost řidiče, nikoliv vozidla, aby se takové situaci předcházelo. Taková situace by v reálu vůbec neměla nastat. A pokud nastane, opět se to v 99% případů točí na tom, jak to má kdo v ruce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Předpokládám, že na Autofóru jsou lidi, co rádi řídí. A tedy preferují auta, která se dobře řídí. A pokud je vše ostatní stejné, SUV se řídí a jezdí hůře. Jsou tudíž (pro lidi co nežijí v horách s rozbitými silnicemi) objektivně horší než sedany a kombíky. To je celé
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám již několikáté SUV a všechna se mi řídila dobře Nejezdím v autech, která se mi dobře neřídí a za svůj život jsem v nich najezdil tak 2,5mio km
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hodně je to o řidiči. Ale určitě jsi i ty v zatáčkách rychlejší s emkem než s pickupem. Fyzika je jen jednaM.Z. píše:Na tyhle poučky si vždycky vzpomenu, když s pickupem dojedu nějaké auto s podvozkem o 10cm nižším a nechce se nechat předjet a začne tlačit na pilu. Nakonec nevěřícně zírá, jak mu ta kráva pořád visí za zadkem, až nakonec stejně rezignuje, takže s těma jízdníma vlastnostma, to zas až takový průser nebude.Volfik píše: Všude jinde je lepší sedan či kombík. Ono stačí na dálnici udělat prudký úhybný manévr a člověk zabíjí sebe či ostatní i v situaci, kterou by jinak s podvozkem o 10cm nižším hravě zvládnout
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Uviset s pickupem za normálním autem je rozhodně hrdinský čin dokazující, že má pickup stejně dobré jízdní vlastnosti.
Já se takových momentálně zaostalých a technicky nepolíbených bojím a vyhýbám se jim co mohu.
Ostatně videí jak se mocné SUV renomovaných značek samo a dobrovolně odkutálí z kruhového objezdu je ke shlédnutí dostatek.
Já se takových momentálně zaostalých a technicky nepolíbených bojím a vyhýbám se jim co mohu.
Ostatně videí jak se mocné SUV renomovaných značek samo a dobrovolně odkutálí z kruhového objezdu je ke shlédnutí dostatek.