Dálniční známka 2021 i 2022 (přidáno 2023, 2024 atd)
Moderátor: řidičBOB
Re: Dálniční známka 2021
Hlavně řešit SEO na něco, k čemu mám monopol na prodej a lidi to odemě musí kupovat... Proč bych to jako dělal?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Asi tak. off-page SEO jim delaji backlinky a PR sdelovaci prostredky.
Resit neco nad ramec beznych ukonu je plytvani casu. Ten vypadek pri spusteni bylo nejlepsi „SEO“ co mohlo byt.
Resit neco nad ramec beznych ukonu je plytvani casu. Ten vypadek pri spusteni bylo nejlepsi „SEO“ co mohlo byt.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ale jo pánové, jestli to berete tahle tak vám to neberu. Srovnávat eshop s 3 produkty u nás v rybníku s Nasa a Techchrunch, který má úplný jiný obsah a účel to co májí společného je snad, že TC budovali taky na WP a to asi vše. 20m návštěv měsíčně i kdyby to bylo více tak co? nikdo si tady nestěžoval na obavy z náporu návštěvníků. Řeší se tady funkčnost webu, nevím přesně kolik lidí u nás koupí známku 6-7mil? a nápor není ani rázový. K SEO tak první den když se projekt spustil tak „známka“ ve vyhledavače vyjelo jako první známka z pošty, pánové si to ladili v průběhu. To že SEO není třeba? nebo zbytečně? . Negativní postoj kvůli bezpečnosti se zjevil, když jsem prohlížel v den spuštění web/eshop na mobilu objevilo se základní chyby, některý stránky bylo nefunkční a např. odkazovali úplně někam jinam. Tak si říkám, jestli tohle nemají v pořádku tak kdo se stará o bezpečnost kocour Mikéš? A co taková funkce přidat RZ pro firmy kde si chtějí koupit známky pro 20-50 aut najednou? Jestli máte v životě pracovní postoj ve smyslu „udělám to nějak aby to fungovalo a bude to jedno jakým způsobem, jestli se to posere zítra, nebo spadne někomu na hlavu tak mi zavolají a a mám další práce“ tak potěš pán bůh.
Tys tu vykrikoval, ze WP je spatne, tak jsem ti dal par prikladu z praxe co na tom kde bezi. Zas je ti to malo, tak nam konecne vysvetli co je na tom ze je system WP spatneho a jaky ma vliv nasazeni urciteho systemu na funkcnost webu. Neni to nahodou spis problem implementace?
Bombasticke zjisteni. Slovo „znamka“ znamena v cestine i neco jineho a nabizi to posta, ktera je v Googlesearch na prvnim miste hledani. No a mozna tam bude naveky, protoze to slovo ma k postovni znamce vetsi relevanci nez k el. vinete, web posty funguje hezkou par radku let a indexovani toho vyrazu tam bude zhusta cetnejsi.
Jdeme dal - nejaka stranka byla nefunkcni, odkazuje jinam. Blby no, ale prosim o vysvetleni jakej to ma jako vliv na bezpecnost webu co k tomu davas do souvislosti?
No slava, konecne si napsal neco konstruktivniho, hromadny objednavky vetsiho poctu RZ jsou v reseni. Funkce bude.
Bombasticke zjisteni. Slovo „znamka“ znamena v cestine i neco jineho a nabizi to posta, ktera je v Googlesearch na prvnim miste hledani. No a mozna tam bude naveky, protoze to slovo ma k postovni znamce vetsi relevanci nez k el. vinete, web posty funguje hezkou par radku let a indexovani toho vyrazu tam bude zhusta cetnejsi.
Jdeme dal - nejaka stranka byla nefunkcni, odkazuje jinam. Blby no, ale prosim o vysvetleni jakej to ma jako vliv na bezpecnost webu co k tomu davas do souvislosti?
No slava, konecne si napsal neco konstruktivniho, hromadny objednavky vetsiho poctu RZ jsou v reseni. Funkce bude.
Ty ses dobrej pohádkářgrood píše: K SEO tak první den když se projekt spustil tak „známka“ ve vyhledavače vyjelo jako první známka z pošty, pánové si to ladili v průběhu.
Jak si představujes SEO u projektu, který se teprve spoušti? Jak muže vyskocit ve vyhledávací, když doteď nebyl spuštěny a nemůže být zaindexovany?
Vypadá to, ze sis přečetl knížku “zapiname seo” a mas dojem, ze borci ho jen zapomněli zapnout. Ke zbytku těch blábolů se raději vyjadřovat nebudu
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Případně, jestli myslíš, za borci fakt jen zapomněli SEO zapnout, můžeš to udělat za ne
http://www.zapniseo.cz/
http://www.zapniseo.cz/
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
Taxem na tom jejich sexshopu koupil celoroční pro m4Zlika a jejího Leguána - první poznatek: sexshop funguje vč. platby kartou a potvzení do mailu po úhradě, druhý poznatek - funguje ale jen v Chromu, v IE11 sem se nedostal přes první krok (nenačetlo celou stránku). Takže asitak.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já jsem bez problémů koupil tři dálniční známky najednou s platností od února (proč bych měl platit za leden, když mám do konce ledna tu z 2020, žejo), Safari a dokonce šlo i Apple Pay.
Protože už mám platnou el. CZ známku 2021, tak mně fčera napadlo sundat nálepku 2020 z brambora2 a..... překvapení, ty nálepky doposud byly vždycky udělané tak, že po roce od nalepení šly dolů v kouskách podle perforace, žiletkovým škrabátkem na varnou desku, zahřívání fénem a vůbec se bránily sundání. Nálepku 2020 sem ale sundal v mrazu bez fénu, bez škrabátka jen prstama a při sundavání se vůbec neroztrhala podle perforace. Kura, nejezdil sem celý rok s fejkem?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tomu nerozumim. Nalepka 2020 plati do 31.1.2021, tzn. pokud ji nekdo nahradil elektronickou co ma platnost uz ted, tak dobrovolne zkratil zaplaceny rozsah. Nebo…?