zbavte se SUV
Re: zbavte se SUV
Problém je, že parkovací pruhy jsou pořád stejně široké, jako když se jezdilo Š120. Auta mezitím bobtnají a pokud se vedle sebe postaví 2 větší auta, jedno zda SUV či sedan, tak je problém vůbec vylézt. A pokud jsou velká SUV ještě širší než velké sedany, tak to parkování ani jim ani okolí neulehčuje.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Honza42: tohle je takový normalizační slovník: Navíc je mu lhostejno, že omezuje ostatní...
Proč by někdo někoho omezoval? A kdo to posuzuje? Ty? Nebo nějaká komise odpůrců SUV?
Btw: já se například vždy snažím (a ne jenom s SUV) parkovat na místě, kde široko-daleko nikdo neparkuje. A světe div se, když se k autu vrátím, tak z obou stran někdo je, byť pořád široko-daleko mraky míst.
Proč by někdo někoho omezoval? A kdo to posuzuje? Ty? Nebo nějaká komise odpůrců SUV?
Btw: já se například vždy snažím (a ne jenom s SUV) parkovat na místě, kde široko-daleko nikdo neparkuje. A světe div se, když se k autu vrátím, tak z obou stran někdo je, byť pořád široko-daleko mraky míst.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Proč bys na to chtěl hned komisi? Však píši, že to nemá úřední řešení. Snad jenom omezit šířku vozidel, která do parkingu smí.
Když někdo parkuje s Humvee mezi ostatními auty, tak je na obtíž, co je na tom nepochopitelného?
Argumentace, že jsou stání úzká je nesmysl. Je to přece obráceně. Někdo začal vyrábět auta, která se tam nevejdou a někdo je začal kupovat. Jejich boj. A není nic špatného na tom je tam prostě nepouštět.
Když někdo parkuje s Humvee mezi ostatními auty, tak je na obtíž, co je na tom nepochopitelného?
Argumentace, že jsou stání úzká je nesmysl. Je to přece obráceně. Někdo začal vyrábět auta, která se tam nevejdou a někdo je začal kupovat. Jejich boj. A není nic špatného na tom je tam prostě nepouštět.
S tim parkovanim to delam stejne, kdyz uz musim stat nekde jinde nez doma, jednak abych se prosel a aby mi lidi neotriskali auto a stejne se obcas najde expert co je schopnej to i na prazdnym parkovisti nalepit hned vedleřidičBOB píše:Honza42: tohle je takový normalizační slovník: Navíc je mu lhostejno, že omezuje ostatní...
Bezohlednost neni dana velikosti a typem auta, ale kvalitou jedince za jeho volantem.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Je asi zbytečné, aby se tady každý obhajoval, že on je zrovna ten "hodný". Obecně to problém je. Stání je 2,5m. Běžná auta bez zrcátek bývala kolem 1,8m, dnes velká auta 2m, přičemž SUV na tom mají lví podíl. Běžný odstup aut při naprosto přesném parkování klesl 0,7 na 0,5 metru. A pro vylézání ještě odečíst tlouštku dveří. To fakt není stejné.
Promin, ale ja si kvuli pohodli, parkrat do roka na verejnem parkovisti, nebudu porizovat dalsi maly auto navic jen do mesta.Honza42 píše:Je asi zbytečné, aby se tady každý obhajoval, že on je zrovna ten "hodný". Obecně to problém je. Stání je 2,5m. Běžná auta bez zrcátek bývala kolem 1,8m, dnes velká auta 2m, přičemž SUV na tom mají lví podíl. Běžný odstup aut při naprosto přesném parkování klesl 0,7 na 0,5 metru. A pro vylézání ještě odečíst tlouštku dveří. To fakt není stejné.
Obzvlast ne ve chvili, kdy valna cast populace je obezni vlastni vinou, coz ma na vylejzani z auta daleko vetsi vliv, nez +5cm mista.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, musím se přiznat, že od tebe bych tak plytkou demagogii nečekal. Nevím, kde žiješ, sle v Pze jsem Humvee nepotkal ani nepamatuji.Honza42 píše:Proč bys na to chtěl hned komisi? Však píši, že to nemá úřední řešení. Snad jenom omezit šířku vozidel, která do parkingu smí.
Kdo bude stanovovat, co už široké je a zakážeme to a co ne? A co budeme zakazovat dál? Vjezd červených aut nebo s koly na 17”?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A co teprv taková Včka, Multivany, apod.? Jejich majitele pro výstrahu zastřelit nebo nadpočetné děti utopit a nařídit koupit Fiat 500?
Teď už začínám lehce chápat, proč tahle civilizace tak fatálně selhává...
Teď už začínám lehce chápat, proč tahle civilizace tak fatálně selhává...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ty se tady prezentuješ, jako žes všude byl a všechno znáš, ale máš pouze povrchní info a své mylné domněnky. Viděl si vůbec F-150 kde má nášlap?! Žádný obrys nepřečuhuje a nevidím nic špatného na tom, že mám radost, že mi ochrání moje boky od tupců, co nedokážou vylézt z auta, aniž by neotřískali vše kolem. A to parkuju taky daleko od hlučícího davu a i 150 se vleze mezi čáry. Pokud už není zbytí a musím se cpát mezi auta, nechávám osádku nastupovat a vystupovat ještě před zaparkováním.Honza42 píše: Druhý zase hýká radostí, že si o jeho nášlapy, které čumí při zemi z obrysu auta ven a je snadné je přehlédnout, někdo rozmlátí dveře.
Jsem rád, že na majitele velkých SUV nemusím měnit názor, nezklamali hoši.
Nechci mít auto samý důlek, ani to pracovní. Já si věcí vážím.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Teď už konečně chápu, proč si jeden známý koupil Dodge RamM.Z. píše:Na tohle je úžasný pickup, ve výšce kde vystupující lopaty z osobáku naráží do dveří, je umístěný nášlap, takže si dělají škodu pouze sami