zbavte se SUV
Re: zbavte se SUV
_sulcik_: Poněkud kontroverzní názor. Docela by mě zajímalo z jakého suv jsi nasraný, že si radši bereš o třídu menší auto a na jaký typ cestováni to je. Navíc jsem myslel, že hlášky o pinďourech používají děti do 13 let, ale když tvrdíš, že už řídíš....
Tak já se kdysi nedobrovolně služebně svezl s Mazdou CX7 2,3 191kW s chlápkem, který si to pořídil přesně jako prodloužení orgánu. To kromě ohnivých slovních výronů, cože to má za krásu, dokazoval neustálým předjížděním na trase, kde to nemá absolutně smysl. Výsledná spotřeba nějakých 22 l/100km.
Auto pro mne neuvěřitelně stísněné, za mnou spíš nouzová sedadla, vpředu mezi sedadly obrovský tunel, kam by se vešlo nabíjení zákluzového kanónu, kdyby jím byl vůz vybaven. Takže vpředu taky naprd pohodlí - sezení v jediné možné poloze s rukama v klíně "na ztuhlého nebožtíka".
Nechápu, nerozumím poslání takového zázraku.
Regulovat se to nedá, francouzské a německé snahy jsou zhovadilosti. Zákazem velkých a těžkých aut by byly šikanovány rodiny s více dětmi. SUV a MPV žádný zákon nerozliší. A nějaké bumážky od úřadů, jako že mám děti...... to už jsme jako někde v Rusku za Brežněva.
O lidech, kteří jezdí převážně sami v dvoutunových autech po městě, zabírají neúměrně místo na parkování, ....si ale myslím své.
Auto pro mne neuvěřitelně stísněné, za mnou spíš nouzová sedadla, vpředu mezi sedadly obrovský tunel, kam by se vešlo nabíjení zákluzového kanónu, kdyby jím byl vůz vybaven. Takže vpředu taky naprd pohodlí - sezení v jediné možné poloze s rukama v klíně "na ztuhlého nebožtíka".
Regulovat se to nedá, francouzské a německé snahy jsou zhovadilosti. Zákazem velkých a těžkých aut by byly šikanovány rodiny s více dětmi. SUV a MPV žádný zákon nerozliší. A nějaké bumážky od úřadů, jako že mám děti...... to už jsme jako někde v Rusku za Brežněva.
O lidech, kteří jezdí převážně sami v dvoutunových autech po městě, zabírají neúměrně místo na parkování, ....si ale myslím své.
- ze si jel kdysi cx-7 a nelibilo se ti to nevypovida nic o kvalitach a vyhodach soucasnych suvHonza42 píše:Tak já se kdysi nedobrovolně služebně svezl s Mazdou CX7 2,3 191kW s chlápkem, který si to pořídil přesně jako prodloužení orgánu. To kromě ohnivých slovních výronů, cože to má za krásu, dokazoval neustálým předjížděním na trase, kde to nemá absolutně smysl. Výsledná spotřeba nějakých 22 l/100km.
- argument se zabiranim mista je mimo, srovnatelne velky kombik je vetsinou delsi nez suv a o tenhle parametr jde ve meste nejvic
- a ze obcas jede v aute nekdo sam nebo ve 2 je normalni, taky jedu obcas ve 2t suv po meste sam, mam si spesl na solo jizdy koupit dalsi maly auto? Blbost..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ať si každý koupí, co mu vyhovuje. Pro mě velká SUV právě nepohodlná, protože tam musím šplhat jako do náklaďáku. Nejsem velký ani široký (174 cm/76 kg), tak je pro mě nástup do normálního sedanu či kombíku pohodlnější. Těch věcí by mi vadilo víc, ale to nepohodlí při nástupu nejvíc.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Rozhodující není jen délka, ale u obchoďáků zejména šířka. Lidé se pak diví, že to mají omlácené od dveří. Aby ne.
Vlastně bych se chápal, kdyby šířka pro parkování byla limitována šířkou vozidla a těm nadlimitním vyhradit pár míst širších míst někde na okraji.
Vlastně bych se chápal, kdyby šířka pro parkování byla limitována šířkou vozidla a těm nadlimitním vyhradit pár míst širších míst někde na okraji.
Varis z vody kamarade. Touareg je o pouhych cca 10 cm sirsi nez a6, soucasne je a6 o chlup delsi. Jenze vyssi auta maj soucasne kratsi dvere = vic prostoru na vylejzani.Honza42 píše:Rozhodující není jen délka, ale u obchoďáků zejména šířka. Lidé se pak diví, že to mají omlácené od dveří. Aby ne.
Z praxe: kdyz lezu v garazi do supry, tak je to tak tak, kdyz postavim na stejny misto touarega, vylezu jako nic
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Na tohle je úžasný pickup, ve výšce kde vystupující lopaty z osobáku naráží do dveří, je umístěný nášlap, takže si dělají škodu pouze sami
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jeden si pro srovnání vybral typické auto pro návštěvu Kauflandu, totiž A6, a považte, že jeho SUV je jenom o 10cm širší. Navíc je mu lhostejno, že omezuje ostatní, protože jemu se přece vystupuje dobře.
Druhý zase hýká radostí, že si o jeho nášlapy, které čumí při zemi z obrysu auta ven a je snadné je přehlédnout, někdo rozmlátí dveře.
Jsem rád, že na majitele velkých SUV nemusím měnit názor, nezklamali hoši.
Druhý zase hýká radostí, že si o jeho nášlapy, které čumí při zemi z obrysu auta ven a je snadné je přehlédnout, někdo rozmlátí dveře.
Pro tvoji informaci, do Lidlu chodim pesky s batohem, uz par let, nachodim 30-50km tydne a za posledni 3 roky jsem najezdil po okoli vic nez 1000km na elektricky kolobezce, ne za zabavou, ale do skolky, k metru, atd... Kdyz po meste autem jezdit nemusim, tak to nedelam.Honza42 píše:Jeden si pro srovnání vybral typické auto pro návštěvu Kauflandu, totiž A6, a považte, že jeho SUV je jenom o 10cm širší. Navíc je mu lhostejno, že omezuje ostatní, protože jemu se přece vystupuje dobře.
Vystupy zabednenych odpurcu cehokoliv, obzvlast tech bez vlastni zkusenosti a srovnani jsou k placi. Dal jsem ti tady nekolik argumentu, proc je suv ve meste dobre pouzitelnym autem, nevyvratil si ani jediny.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k